Valmennuksen lukujärjestys

Valmennus viikkolukujärjestyksessä

Urheilulukion aamuvalmennus sijoittuu lukujärjestyksen palkeille 3 ja 4. 

Jalkapallossa ja jääkiekossa harjoittelee kaksi valmennusryhmää lomittain, jonka vuoksi valmennukselle varattu kokonaisaika on muita lajeja pitempi. Urheilijalle harjoittelua tulee näissäkin lajeissa noin 2 tuntia jokaisella valmennuskerralla.

Näyttökuva 2018-8-3 kello 6.53.29.png

Ruokailu valmennustuntien jälkeen

Maanantai ja tiistai:

Urheiluvalmennukseen osallistuvat syövät lounaan valmennuksen jälkeen klo 10:30-11:15 välisenä aikana, vaikka lukujärjestyksessä olisi määritelty jokin muu ruokailuvuoro. Jos ruokailuvuoro on lukujärjestyksessä klo 11:00-11:45, voi urheiija syödä myös silloin.

Ruokailun vuoksi valmennustuntien jälkeen alkavalta tunnilta ei saa myöhästyä. Tunti voi alkaa aikaisintaan klo 11:15. Osalla tunti alkaa vasta myöhemmin.

Torstai:
Valmennuksen päättymisen jälkeen ruokailuvuoro alkaa klo 12:30. Torstaisin urheilijoille on järjestetty välipala klo 9:30 ennen valmennuksen alkua. Välipalan voi ehtiessään syödä koulun ravintolassa, tai sen voi ottaa mukaan, ja syödä siirtyessään harjoituspaikalle.

Muista ottaa ruokailuun mukaan kela-, ajo- tai henkilökortti. Sen avulla osoitetaan ruokailulupa, ja sen avulla myös valvotaan, ettei urheilijoille tarkoitetulla välipalalla käy muita opiskelijoita.