≡ Navigointi

Jyväskylän Lyseon lukio

TERVETULOA JYVÄSKYLÄN LYSEON LUKION PEDA.NET-SIVUILLE!

Jyväskylän Lyseon lukion Peda.net-sivut ovat oppimisympäristö.
Opettaja muokkaa oppiaineensa sivuille kursseja, ja opiskelija voi rakentaa Omaan tilaan jokaiselle kurssilleen oman sivunsa. Omassa tilassa jokainen työ jää opiskelijalle talteen.

Lyseon lukion Peda.net-sivuja käytetään Wilman ohella myös sisäiseen tiedotukseen opiskelijoille ja heidän huoltajilleen. Seuraa erityisesti LYSEON TAPAHTUMAKALENTERIa.

Yleistä tietoa tietoa esim. opiskelusta ja oppilashuollosta voi lukea lukiokoulutuksen yhteisiltä ja Lyseon lukion uusilta www-sivuilta, jotka on suunnattu myös muille kuin lukion omille opiskelijoille.

Info TV

Kumminorppakeräys

Kestävän kehityksen KEKE -ryhmä kiittää kaikkia WWF:n kumminorppakeräykseen osallistuneita. Saimme kerättyä yhteensä 81 euroa norppien suojeluun. Lyseon lukio on nyt myös norppien kummilukio!

Kirjapiiloja Lyseossa!

Lyseon käytäville on kätketty kirjoja: ota, lue ja voit laittaa taas kiertoon luettuasi! Vinkkejä uusista kirjapiiloista Lyseon Instagram-tilillä @jyvaskylan_lyseon_lukio.

Kuntosalivuorot

Liikuntatutoreiden ohjaamat kuntosalivuorot kutosjaksossa -tiistaina 14.30-16 (Nea L. ja Saana) -keskiviikkona 10-11.45 (Karel ja Joakim) -torstaina 8.15-9.45 (Karel) -perjantaina 11.30-12.30 (Nelli)

Harjulla edelleen työmaa-alueita

A2-siiven pohjakerros ja A4-siipi ovat edelleen työmaa-alueita, jotka on eristetty työmaa-aidoilla. Työmaa-alueilla ei saa oleskella. Varokaa työmaaliikennettä! Uuteen liikuntasaliin kuljetaan Sepän aukion puolelta työmaa-aidat kiertäen.