Valkean ruusun koulu

Wilman osoite muuttuuTiedote huoltajille sekä opiskelijoille

 Ikaalisten kaupungin Primus, Kurre ja Wilma siirtyvät Visman SaaS-palveluun 28.10.2019. SaaS palvelun myötä ohjelmistopäivitykset siirtyvät Vismalle, mikä tarkoittaa käyttäjän näkökulmasta aina uusinta ohjelmistoversiota ilman keskellä päivää tapahtuvia käyttökatkoja.

 
Uusi kirjautumisosoite Wilmaan on: ikaalinen.inschool.fi

 

Käyttökatkon jälkeen Wilman kirjautumissivun osoite muuttuu, jonka vuoksi kaikkien mobiilikäyttäjien tulee poistaa vanha tili ja kirjautua sovellukseen uudelleen. Huom. mobiilisovelluksen käytössä on eroja eri käyttöjärjestelmien välillä. 

1. Avaa mobiilisovellus ja valitse käyttäjätilit (vasen yläreuna valikko)

2. Paina käyttäjätunnusta ja valitse poista

3. Valitse + Valitse Wilma

4. Etsi Ikaalinen

5. Kirjaudu sovellukseen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi

6. Jos olet unohtanut salasanasi, mene osoitteeseen ikaalinen.inschool.fi, vaihda salasanasi kohdassa “unohtuiko salasanasi”

7. Mikäli salasanan vaihto ei onnistu tai Wilman käytössä on muita ongelmia, ole yhteydessä koulusihteeriin. 

Lukuvuoden työ- ja loma-ajat

Koulujen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2019-2020

Syyslukukausi 8.8. – 20.12.2019

Syyslomaviikko (viikko 42) 14.10. – 20.10.2019

Joululoma 21.12.2019 – 6.1.2020

 

Kevätlukukausi 7.1. – 30.5.2020

Talviloma 24.2. – 1.3.2020

Tervetuloa Valkean ruusun kouluun!

Yleiskuvaus
Valkean ruusun koulu on aktiivinen ja avoin peruskoulu, jossa opiskelevat yleisopetuksen opetusryhmät 0-6 ja erityisopetuksen pienryhmät 0-9. Koulussa on oppilaita 265 ja opetus- ja kasvatushenkilökuntaa 38. Koulu on yhteisö, johon kaikki oppilaat ja henkilökunta kuuluvat luonnollisella tavalla olemalla osa kokonaisuutta erilaisuudesta huolimatta. Kasvatusajattelumme perustuu ihmisoikeuksiin ja ihmisarvoon, joiden mukaan kaikilla on oikeus olla mukana, oppia ja osallistua omien kykyjensä mukaisesti. Koulun erityisiä vahvuuksia ovat yhteistoiminnallisuus, musikaalisuus, kansainvälisyys ja vahva juhlaperinne.

Koulun sijainti
Valkean ruusun koulu sijaitsee Ikaalisten kaupungin keskustassa Vanhan Tampereentien ja Ikaalisten sisääntulotien risteyksessä. Samalla tontilla koulun kanssa on Ikaalisten liikuntahalli, jossa pidetään myös koulun liikuntatunnit sekä suuremmat juhlat. Myös urheilukenttä on koulun välittömässä läheisyydessä. Yhteistyötahoista kävelyetäisyydellä ovat mm. poliisiasema, paloasema, Ikaalisten yhteiskoulu, Valkean ruusun päiväkoti, Kakkospesän päiväkoti, Ikaalisten Käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sekä Ikaalisten seurakunta.

Historia
Ikaalisten Kirkonkylän koulu aloitti toimintansa kansakouluna 8.4.1878 Vanhan Kauppalan Mänttikujalla sijaitsevassa koulurakennuksessa, joka on nykyään aikuisopiskelijoiden käytössä. Kyseisessä rakennuksessa opiskelivat alkuopetuksen luokat aina vuoteen 1984, jolloin nykyisen koulurakennuksen lisäosa valmistui. Nykyisen koulurakennuksen paikalle muutettiin vuonna 1958 ja koulua laajennettiin vuonna 1984. Samalla alettiin rakentamaan liikuntahallia, joka valmistui 1985. Pääasiassa pienryhmien käytössä olevat lisäopetustilat valmistuivat 1991, jolloin Hakumäen erityiskoulu siirtyi samaan koulurakennukseen Keskustan koulun kanssa. Hakumäen erityiskoulu yhdistyi Keskustan kouluun vuoden 2007 alusta.

Vanha Keskustan koulu purettiin vuonna 2016 ja uusi Valkean ruusun koulu aloitti toimintansa uudessa koulurakennuksessa elokuussa 2017.