Soramäen päiväkoti

Tervetuloa Soramäen päiväkodin sivuille

Soramäen päiväkoti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä paikalla lähellä Tiilijärveä. Päiväkotimme on kokonaan uudeksi rakennettu vuonna 2002. Lisäosa valmistui helmikuun alussa 2008.

Päiväkodin takapiha on luonnonmukainen ja antaa lapsille mahdollisuuden leikkiä metsässä. Päiväkodin lähimaasto soveltuu hyvin retkeilyyn, hiihtämiseen ja luistelemiseen.


Ajankohtaista

Ilo kasvaa liikkuen

Saimme hankkeen mukana kivoja liikuntakortteja. Kortit pääsevät lasten mukana kotiin ja ajatuksena olisi, että yhdessä perheen kanssa saisitte kokeilla erilaisia liikkeitä sekä leikkejä. Mukavia liikuntahetkiä!

Huomaa hyvä -projekti

Lapsen hyvä päivä Hollolassa saa nyt vahvistusta Huomaa hyvä – koulutuksen annin perusteella ideoidusta toiminnasta. Koulutukseen osallistuneet eltot jalkauttavat osaamista omiin päiväkoteihinsa toiminnallisen projektin avulla. Tavoitteena on yllä...

Vanhempainillan koontia

Vanhempainillassa esiteltiin peda.net sivustoa ja näytettiin kuinka hoitoajat sekä poissaolot pitäisi ilmoittaa web-palveluiden kautta. Apua voi pyytää Lorulaakson Riikalta, koitetaan yhdessä selvittää mahdolliset ongelmat. Lisäksi illassa käyti...