Kalliolan päiväkoti

Remontti

Päiväkotimme sisätiloissa tehdään remonttia viikosta 12 alkaen. Remontin alta osa päiväkodin lapsista (tulevat eskarit=viskarit) siirtyivät väistötiloihin Kalliolan koululle kahden päiväkodin työntekijän kanssa. Kuunsillan ja Koivukujan ryhmät yhdistyivät yhdeksi ryhmäksi päiväkodilla tänä aikana. Talvitaipaleen ja Aurinkoraitin ryhmät toimivat entiseen tapaan remontin ensimmäisessä vaiheessa.

3.6 alkaen Kalliolan päiväkoti on suljettu käyttövesiputkiremontin vuoksi. Toimimme osa ryhmistä Kukkilan päiväkodilla (Aurinkoraitti ja Talvitaival) ja osa Kalliolan koululla (Kuunsilta ja viskarit). Kesäajan päivystykseen kaikki siirtyvät Kukkilan päiväkodille. Remontin ajan tavoitatte meidät samoista puhelinnumeroista kuin ennenkin.

Palaamme Kalliolan päiväkodille kesäpäivystyksen jälkeen ma 29.7. Tuolloin putkiremontti on saatu tehtyä.

Ilo kasvaa liikkuen

Olemme mukana valtakunnallisessa Ilo kasvaa liikkuen projektissa. Projektin tarkoitus on tukea lasten ja perheiden arkiliikkumista. Päiväkodin arjessa liikumme mahdollisimman monipuolisesti. Haluamme rajoittaa `turhia` sääntöjä, jotta liikkuminen on mahdollisimman monipuolista kuitenkin turvallisuusasiat huomioiden. Projekti näkyy päiväkodin liikkuvan arjen lisäksi mm. eri tapahtumissa ja yhteistyössä kotien kanssa -> liikkuminen vapaa-ajalla. Tähän on käytössä erilaisia liikuntaan kannustavia keinoja esim. talvella 2019 liikuntabingo.

Liikunnan iloa :)