Avoin päiväkoti Perheiden Villiina

Perheiden Villiina

Avoimen päiväkodin, Perheiden Villiinan toiminta on osa Hollolan kunnan varhaiskasvatusta. Toiminta siis noudattaa Hollolan kunnan varhaiskasvatuksen linjauksia sekä varhaiskasvatussuunnitelmaa. Perheiden Villiinan toimintaan kuuluu mm. leikkitoiminta, joka on ohjattua, osapäiväistä toimintaa 3-5-vuotiaille lapsille. Se täydentää muita päivähoidon palveluita ja on maksullista toimintaa (1-2pv/vko 30€, 3-4pv/vko 60€). Leikkitoiminta on kerhomuotoista, tavoitteellista varhaiskasvatusta, jonka sisältöalueet myötäilevät päivähoidon tavoitteita. Se on hyvä vaihtoehto lapselle, joka ei tarvitse päivähoitoa, vaan muuta säännöllistä ryhmätoimintaa. Leikkitoimintaa järjestetään maanantaista perjantaihin; pääasiassa aamupäivisin 3h sekä lisäksi keskiviikkoisin iltapäivällä 3h. Jokaisella kerholaisella on kaksi kiinteää kerhopäivää. Leikkitoimintaan haetaan Hollolan kunnan pedanet-sivuilla olevalla sähköisellä leikkitoiminta-hakemuksella (https://peda.net - Hollola - Varhaiskasvatus - Palveluohjaus Päivähoitohakemus).

Leikkitoiminnan lisäksi Perheiden Villiinan tiloissa kokoontuu kiinteitä perheryhmiä, kuten mm. Iloa arkeen -ryhmä ja Sylikkäin-ryhmä. Näihin ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen ilmoittautumisaikana ja nämä ryhmät ovat maksuttomia.

Jos haluat saada tietoa lapsiperheille järjestettävistä tapahtumista Hollolan ja Lahden alueilla, liity sähköpostilistalle ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi Perheiden Villiinaan: perheiden.villiina@hollola.fi

villiina.png