Vanhempainyhdistys Salkki

Salpakankaan koulun vanhempainyhdistys Salkki

Salkilla on jo pitkä historia. Se kokoaa koulun vanhemmat yhteen ja toimii vanhempien vaikutuskanavana joka edistää kodin ja koulun kumppanuutta sekä yhteistyötä mutta myös tuo uusia toimintatapoja vanhempien ja opettajan väliseen yhteistyöhön.

Vanhempainyhdistys Salkki ry on järjestänyt vuosittain erilaisia tapahtumia koulun oppilaille ja heidän perheilleen. Tapahtumiin on ollut pääsy kaikilla koulun oppilailla. Salkin kautta järjestetään mm. kalenteriprojekti, oppilaiden valokuvaus sekä muita tapahtumia koulupäivän aikana yhteistyössä koulun kanssa. Koulun henkilökunnan toiveiden mukaan Salkki hankkii vuosittain oppilaille mm. välituntivälineistöä, opetukseen ja muuhun oppilaiden toimintaan tarvittavaa välineistöä (esim. digikameroita, videokamera, miksauspöytä) sekä osallistuu mm. vuosittain keväällä 6.luokkalaisten palkitsemiseen luokittain.

Vanhempaintoiminta on yhdessä tekemistä ja vaikuttamista - vapaaehtoistyötä parhaimmillaan. Yhdistyksen toimintaa ohjaavat sen säännöt ja vuosittain tehtävä toimintasuunnitelma.

Salpakankaan koulun vanhempainyhdistys Salkki ry

Toimintavuoden 2017-2018 johtokunta

Jani Koikkalainen pj.
Helena Rautiainen vpj.
Annika Salminen sihteeri
Terhi Ylén rahastonhoitaja
Janita Seppänen
Kaija Virtanen
Saija Tuominen
Siru Liukkonen
Anu Vienonen
Julia Ollila
Marjaana Jäkkö

salkki.vanhempainyhdistys@gmail.com