Aamu- iltapäivä- ja loma-ajan hoito

Aamu- iltapäivä- ja loma-ajan hoito Kankaan koulussa

Kankaan koulun aamu- , iltapäivä- ja loma-ajan hoitopaikkaa kutsutaan Koulurinteeksi. Koulurinne on osa Kankaan koulua ja sen tarjoamia palveluja. Koulurinteessa tarjotaan hoitopalveluja Kankaan koulun oppilaille. Vakituiseen henkilökuntaan kuuluu 5 lastenhoitajaa. Tarvittaessa Koulurinteessä työskentelee myös Kankaan koulun koulunkäyntiavustajia. Koulurinteen käytännön toiminnasta vastaa lastenhoitaja Mia Riuttanen p. 044-7801178.

Aamu- ja iltapäivähoitoon haetaan kunnan yhteisellä kaavakkeella, mikä löytyy tältä sivulta. Kaavakkeen saa myös koululta.

Hoitoajat

Koulurinne on auki tuleville eskareille ja kehitysvammaisille elokuun alusta alkaen. Muille oppilaille aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen alkamispäivästä lähtien. Koulujen loma-aikoina hoitoa tarjotaan kehitysvammaisille ja eskareille.

Huoltajat ilmoittavat lapsen hoitoajat etukäteen. Henkilöstön työvuorolistat laaditaan saatujen tietojen perusteella, joten hoitoaikojen muuttuessa on asiasta neuvoteltava ehdottomasti Mia Riuttasen kanssa.

Kesätoiminta

Kesäkuussa kehitysvammaisille ja eskareille tarjotaan hoitoa koko kesäkuun ajan. Heille Koulurinne on auki 6.30-17.00. Kehitysvammaiset ovat oikeutettuja kyyteihin ja hoito on heille ilmaista. Muille Koulurinne tarjoaa kesätoimintaa kesäkuun 3 ensimmäistä viikkoa. Kesätoimintaan lapset voi tuoda aamuisin kello 8.00 ja päivä päättyy kello 16.00. Päivään sisältyy lounas ja välipala, eli aamiainen tulee olla syötynä ennen Koulurinteeseen saapumista. Kesätoiminta on maksullista.