≡ Navigointi

Hollola

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen eräpäivä muuttuu!

Laskutusjärjestelmän muutoksen vuoksi varhaiskasvatuksen laskutuksen eräpäivä muuttuu. Uudessa järjestelmässä ei valitettavasti ole mahdollisuutta siirtää eräpäivää manuaalisesti kuukauden viimeiseksi päiväksi. Aikaisemmin maksujen eräpäivä on ollut kuun viimeinen päivä.

Pyrimme jatkossa saamaan eräpäivän mahdollisimman lähelle kuun vaihdetta. Viikonloppujen ja pyhäpäivien vuoksi eräpäivän osuminen viimeiseen päivään ei aina ole mahdollista.

Maksuehtomme on pysynyt samana (14päivää netto).

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Waltti-korttien käyttö koulumatkoihin

Waltti-korttien käyttö koulumatkoihin
Lahden Seudun Liikenteen (LSL) linja-autovuoroilla

Waltti-kortti on voimassa koulupäiväkalenterin mukaan maanantaista perjantaihin klo 6 – 18. Lukukausien päätöspäivistä ohjeistetaan erikseen Wilma-viesteillä.

Kortilta saa kaksi vaihdollista matkaa päivässä. Huoltaja voi ladata samalle kortille arvoa myös vapaa-ajan matkoja varten.

Kortteja ei kerätä pois keväällä, vaan se täytyy pitää tallessa seuraavaa lukuvuotta varten. Kortti on oppilaan/huoltajan vastuulla. Oppilaan koulumatkakortin käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa ja muutoksissa (esim. koulumatkan oletusmatkavyöhykkeiden muuttuessa/osoitteenmuutoksissa) huoltaja ilmoittaa asiasta aina ensin koululle, josta ohjeistetaan menettelytapa ongelman/muutoksen ratkaisemiseksi.

Ohjeet Waltti-kortin kadotessa

Ilmoita kortin katoamisesta heti koululle.

Kadonnut kortti kuoletetaan ja sitä ei voi enää ottaa käyttöön, vaikka se löytyisi. Kadonneesta kortista on maksettava 10 euron panttimaksu kunnan tilille alla olevien maksuohjeiden mukaan. Kunta ei vastaa huoltajien maksamasta arvosta kortilla.

Maksuohje

Huoltaja maksaa 10 euron pantin kadonneesta bussikortista kunnan pankkitilille mahdollisimman pian (maksuehto 14 pvä/netto). Koululle on tuotava nähtäväksi kuitti tai tiliote maksetusta maksusta.

Tilinumero: FI50 5611 1610 0000 26

Viitteeksi: oppilaan nimi/koulu/bussikortti

Uusi bussikortti tilataan vasta, kun maksutosite on toimitettu koululle.

Muistakaa kirjoittaa viestikenttään, oppilaan nimi, koulu ja maksun aihe. Näin tiedämme maksun aiheen tarkasti kirjanpidossa.