Navigation

Hollola

Ajankohtaista

Esi- ja perusopetuksen arviointi

Päijät-Hämeen kunnissa toteutetaan esi- ja perusopetuksen arviointi ajalla 25.01.–08.02.2016. Tavoitteenamme on esi- ja perusopetuksen jatkuva parantaminen, siksi on tärkeää saada palautetta.

Arviointikysymykset perustuvat opetuksen kansallisiin laatukriteereihin. Kysely osoitetaan kaikille esi- ja perusopetuksen oppilaille ja heidän huoltajilleen sekä henkilökunnalle.

Kysely toteutetaan sähköisenä kyselynä. Huoltajille ja henkilöstölle kysely lähetetään Wilman kautta. Oppilaat vastaavat kyselyyn eskari-/koulupäivän aikana.

Kooste esiin nousevista kehittämiskohteista julkaistaan huhtikuussa 2016 kunnan kotisivuilla.Lehti-ilmoitus

Esiopetukseen/kouluun ilmoittautuminen, lukuvuosi 2016-2017.
Päivähoitoon, leikkitoimintaan, koululaisten iltapäivätoimintaan ja musiikkiluokille hakeminen.

Attachments:

Lehti-ilmoitus tammikuu 2016.pdf

Talvilomaviikko

Ajalla 29.2. – 6.3.2016 päivähoito järjestetään Salpakankaan, Hiekkalinnan (vuoro + perhepäivähoidon varahoito), Kukkilan ja Hämeenkosken päiväkodeissa. Muut päiväkodit ovat kiinni.

Talvilomaviikolla ei ole esiopetusta, joten päivähoitoa tarvitsevien esioppilaiden maksu muutetaan ko. viikon ajaksi kokopäivämaksuksi (=maksuttoman esiopetuksen osuuden hyvitys poistuu ko. viikon ajalta).

Koko talvilomaviikon poissaolosta myönnetään maksuhyvitystä 1-5 päivää valitun palvelun tarpeen mukaisesti. Hyvityksen edellytyksenä on, että poissaolo on ilmoitettu 24.1.2016 mennessä ja että maaliskuun tunteja vähennetään ohjeistuksen mukaan.

Attachments:

TALVILOMA_2016_.pdf