Vierumäen koulu

Vierumäen kouluvierumaen_koulu1.jpg


Vierumäen alakoulu Heinolan eteläosissa sijaitseva 44 oppilaan perusopetusta antava koulu. Koulussa toimii 1.-6.-luokat ja esikoulu. Esikoulun yhteydessä tarjotaan myös iltapäivätoimintaa.

Toiminta-ajatuksenamme on tukea kokonaisvaltaista kasvua luomalla sellainen toiminta- ja oppimisympäristö, joka mahdollistaa oppilaan kasvun itsetunnoltaan terveeksi, itseään ja muita ja eri kulttuureja arvostavaksi. Lisäksi ohjaamme lasta toimimaan erilaisissa valinnoissa ja toiminnoissa ympäristöystävällisesti ja vastuuntuntoisesti.

Vierumäen koulussa painotetaan toiminnallisia ja myönteisiä elämyksiä oppimisessa, johon liikunta osaltaan linkittyy. Kehitämme kouluamme oppilaiden ja koko henkilökunnan yhteiseksi työpaikaksi, jossa viihtyminen syntyy toisen ihmisen kunnioituksesta.
Koulussamme on käytössä "pehmennetty alkuluokkamalli." Teemme yhteistyötä eskareiden kanssa (yhteisiä liikuntatunteja, uinti, roolileikkejä, metsäretkiä, lukutuokioita ja kuvaamataito-projekteja). Eskarit osallistuvat koulumme juhliin ja välituntitoimintaan.Vierumäen koulu
Rehtori Pia Helander
Tupamaäentie 1
19110 Vierumäki

Vierumäen koulun facebook-sivut

AJANKOHTAISTA:

Koulutulokkaiden vanhempainilta 7.5.2018 klo 18.00

Syrjälän opintoapurahat

Vierumäen koulun Syrjälän opintoapurahat vuodelle 2018 on haettavissa Vierumäen koulusta päässeiden, ammattiin valmistavassa koulutuksessa opiskeleville tiistaihin 15.5. klo 12 mennessä.

Anomuslomakkeita saa Vierumäen koululta koulupäivän aikana. Lisätietoja rehtori Pia Helander puh. 050 595 1418 tai pia.helander@edu.heinola.fi.