≡ Navigointi

Tapahtumakalenteri

Hartolan latu ry. järjestää kolmannen kerran Kesäpyöräilyn.


Edellisvuosina olivat kohteina entiset kansakoulut ja Osuuskauppojen myymälät. 2017 kooditolpat löytyvät maitolaitureiden ja entisten meijereiden vierestä. Tuottajain maito, Sysmän Valmakaupan lahjoittama polkupyörä arvotaan syyskuussa Hartolan markkinoiden aikaan. Pyöräilyajan voi jokainen valita itse 1.6. – 30.8. välisenä aikana. Hartolan kunnan polkupyöriä on lainattavissa kypäröineen Hartolan kirjastosta, Linna-Hotellilta ja Camping Koskenniemestä. Jokaiseen Hartolan talouteen jaetun osallistujakaavakkeen voi palauttaa Hartolan kirjastoon 30.8. mennessä. Osallistujakaavakkeen saa tulostettua ja lisätietoja löytyy: www.facebook.com/hartolanlatu

Tuolosta tästä kartta ja suorituskortti

Postilaatikko on ohjeineen Honkapirtillä.

Toivomme runsaasti osallistujia,
Palkinnor arvotaan osallistujien kesken!

Tapahtumia

Kyläpyöräily/kävely
Kesäpyöräily 2017
Maila Talvio -salonki, taidenäyttely
Am-kisat M/N 17,19

Lisää tapahtumia: heinäkuu 2017 elokuu 2017

Seuraavat tapahtumat

Kyläpyöräily/kävely

Postilaatikko on ohjeineen Honkapirtillä.
Runsaasti toivotaan osallistujia.
Arvotaan palkinnot.

Kesäpyöräily 2017

Hartolan latu ry. järjestää kolmannen kerran Kesäpyöräilyn. 2017 kooditolpat löytyvät maitolaitureiden ja entisten meijereiden vierestä. Osallistujien kesken arvotaan polkupyörä syyskuussa Hartolan markkinoiden aikaan. Pyöräilyajan voi jokainen valita itse 1.6. – 30.8. välisenä aikana. Hartolan kunnan polkupyöriä on lainattavissa kypäröineen Hartolan kirjastosta, Linna-Hotellilta ja Camping Koskenniemestä. Osallistujakaavakkeen voi palauttaa Hartolan kirjastoon 30.8. mennessä. Osallistujakaavakkeen saa tulostettua ja lisätietoja löytyy: https://peda.net/hartolan-kunta/lh tapahtumakalenteri ja www.facebook.com/hartolanlatu

Maila Talvio -salonki, taidenäyttely

Perinteikkääseen näyttelyyn kutsutaan vuosittain kokeneita, nimekkäitä taiteilijoita sekä nuoria, lupaavia taiteilijoita kuvataiteen eri aloilta. Tänä vuonna näyttely koostuu maalaustaiteen, grafiikan ja veistoksien lisäksi mm. tekstiilitaidetta ja installaatioita.

Kesän 2017 näyttelyyn kutsutut taiteilijat ovat: Reetta Gröhn-Soininen, Aino Kajaniemi, Virpi Kanto, Marjatta Kekki, Sanna Koivisto, Elisa Marin, Raija Marttinen, Juha Menna, Jan Neva, Matti Pellinen, Laura Pohjonen, Tiitus Petäjäniemi, Susanna Pälviä, Kim Somervuori ja Lasse Ursin.

Näyttelyllä ei ole erikseen sovittua teemaa. Näyttelyn kuraattori on pyytänyt taiteilijoita pohtimaan vapautta taiteessaan ja työskentelyssään. Taiteilijoiden teokset kutsuvat meitä jälleen matkalle kokemaan ja aistimaan taiteen moninaisia tallenteita - eri materiaalein ikuistettuja hetkiä nykyihmisen elämästä.

Näyttely toteutetaan yhdessä Itä-Hämeen museon kanssa.
Liput 7e/10e (yhteislippu)

Avoinna:
ti-pe klo 11-18
la-su klo 11-16

Am-kisat M/N 17,19

Katso lisätiedot liitteestä.

Seuracup 2.

Katso lisätiedot liitteestä.