Liikunta

Kunnan liikuntatilat

KunkkuAreena
Kuninkaantie 14
19600 Hartola

Monitoimihalli tarjoaa kaikenikäisille liikuntamahdollisuuksia aamusta iltaan. Liikunnan lisäksi hallissa on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia.

Liikuntahallin käyttövuorot

Liikuntasalivuoroja voivat hakea seurat, yhdistykset, yksityishenkilöt ja vakiintuneet peliporukat. Kaikilla näillä tulee olla vastuuhenkilö. Vuorot ovat 1/3 hallin vuoroja ja vuoron hinta on 10€/tunti. Muista tilaisuuksista on erillinen hinnoittelu.
Tarkista vuorojen tilanne kalenterista.

Lähetä varauksesi osoitteeseen kunkkuareena@hartola.fi. Varauksen varmistusviesti lähetetään sinulle kun se on kirjattu järjestelmään. Voit myös täyttää hakulomakkeen ja toimittaa sen Hartolan kunnantoimistoon.

Hakulomake

Sisääntuloaulasta löytyy aikuisille kuntoilulaitteita kuntopyörä, juoksumatto, crosstraineri ja soutulaite. Vuoron varanneet voivat käyttää laitteita vuoronsa aikana tai vanhemmat voivat kuntoilla sillä aikaa kun lapset ovat urheilemassa.
Alakerrassa on siirrettävä katsomo jossa on 60 istumapaikkaa ja lisäksi varastossa on tuoleja. Hallin varustuksiin kuuluu 2+1 osainen paljenäyttämö, mikä voidaan sijoittaa eri puolille hallia.

Hallin toisesta kerroksesta löytyy katsomo jossa on noin 220 istumapaikkaa ja lisäksi kahvio jossa voi turnausten ja tapahtumien yhteydessä keittää kahvia ja tarjoilla pientä syötävää.

Liikuntahallista löytyy rajat viiteen sulkapallokenttään, neljään lentopallokenttään, neljään koripallokenttään (näistä kentistä kolmet ovat poikittain ja neljännet, viralliset turvarajat täyttävät kentät pitkittäin). Lisäksi boccia, salibandy, futsal, käsipallo ja tennis rajat.

Lattiana on Connorin aluejoustava saumaton urheilulattia, joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, ryhmäliikuntaan ja liikuntaharjoituksiin. Liikuntahallin pelialueen mitat ovat 44m x 24m ja pinta-ala 1056m2.

Liikuntahallin säännöt ja käyttöohjeet- lataa pdf

Yhteystiedot

Markku Tuukkanen

Pentti Jauhiainen

Teknisen osaston päivystys

044 743 2240

044 743 2291

044 743 2241