Liikunta

Liikuntapalvelut

Pyrkimyksenämme on edistää kaikenikäisten kansalaisten terveyttä ja toimintakykyä mm. liikuntaneuvonnan, uimakoulujen, harrastustilojen, liikuntapaikkojen ja lainattavien liikuntavälineiden muodossa.

Pyrimme tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen ja liikuntaharrastuksen aloittamisen kynnyksen madaltamiseen.

Liikuntatoimi jakaa järjestöille ja liikuntatoimijoille avustuksia kahdesti vuodessa. Avustustuksia jaettaessa kiinnitämme huomiota toiminnan sisältöön. Kohdeavustukset ovat haettavissa 31.10.2018 mennessä
(Hakulomake: PDF & doc)

Vuokraa fatbike ja lähde tutkimusretkelle

Hartolan kunnantalolla vuokrattavissa kaksi Nishiki 26” Durango (M) fatbike-pyörää.

Vuokraushinnasto
15€ / 1-3 tuntia
25€ / päivä
40€ / viikonloppu pe-su

Vuokra maksetaan etukäteen. Alle 15-vuotiaiden osalta vuokrauksen suorittaa huoltaja. Vuokraajalta otetaan virallisen henkilöllisyystodistuksen kopio ja 20€ pantti/pyörä. Pyörä tarkastetaan vuokrauksen jälkeen ja asioiden ollessa kunnossa pantin saa takaisin.

Fatbike-pyörän vuokraaja vastaa vuokratusta polkupyörästä ja varusteista niiden täydestä markkina-arvosta, kunnes pyörä on palautettu. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan polkupyörälle ja varusteille sattuneet vahingot sekä polkupyörästä kadonneet osat ja varusteet. Mikäli vuokraaja on aiheuttanut vahingon tahallaan tai jättämällä noudattamatta vuokrausehtoja on hän velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan.

Vuokrauksesta saatavat varat käytetään pyörien huoltoon ja varusteluun.

Liitteet:

Vuokrasopimus - Fatbike

Kunnan liikuntatilat

KunkkuAreena
Kuninkaantie 14
19600 Hartola

Monitoimihalli tarjoaa kaikenikäisille liikuntamahdollisuuksia aamusta iltaan. Liikunnan lisäksi hallissa on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia.

Liikuntahallin käyttövuorot

Liikuntasalivuoroja voivat hakea seurat, yhdistykset, yksityishenkilöt ja vakiintuneet peliporukat. Kaikilla näillä tulee olla vastuuhenkilö. Vuorot ovat 1/3 hallin vuoroja ja vuoron hinta on 10€/tunti. Muista tilaisuuksista on erillinen hinnoittelu.
Tarkista vuorojen tilanne kalenterista.

Lähetä varauksesi osoitteeseen kunkkuareena@hartola.fi. Varauksen varmistusviesti lähetetään sinulle kun se on kirjattu järjestelmään. Voit myös täyttää hakulomakkeen ja toimittaa sen Hartolan kunnantoimistoon.

Hakulomake

Sisääntuloaulasta löytyy aikuisille kuntoilulaitteita kuntopyörä, juoksumatto, crosstraineri ja soutulaite. Vuoron varanneet voivat käyttää laitteita vuoronsa aikana tai vanhemmat voivat kuntoilla sillä aikaa kun lapset ovat urheilemassa.
Alakerrassa on siirrettävä katsomo jossa on 60 istumapaikkaa ja lisäksi varastossa on tuoleja. Hallin varustuksiin kuuluu 2+1 osainen paljenäyttämö, mikä voidaan sijoittaa eri puolille hallia.

Hallin toisesta kerroksesta löytyy katsomo jossa on noin 220 istumapaikkaa ja lisäksi kahvio jossa voi turnausten ja tapahtumien yhteydessä keittää kahvia ja tarjoilla pientä syötävää.

Liikuntahallista löytyy rajat viiteen sulkapallokenttään, neljään lentopallokenttään, neljään koripallokenttään (näistä kentistä kolmet ovat poikittain ja neljännet, viralliset turvarajat täyttävät kentät pitkittäin). Lisäksi boccia, salibandy, futsal, käsipallo ja tennis rajat.

Lattiana on Connorin aluejoustava saumaton urheilulattia, joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, ryhmäliikuntaan ja liikuntaharjoituksiin. Liikuntahallin pelialueen mitat ovat 44m x 24m ja pinta-ala 1056m2.

Liikuntahallin säännöt ja käyttöohjeet- lataa pdf

Yhteystiedot

Markku Tuukkanen

Pentti Jauhiainen

Teknisen osaston päivystys

044 743 2240

044 743 2291

044 743 2241