Liikunta ja vapaa-aika

Syksyn liikuntaryhmät starttaavat!

Matalankynnyksen liikuntaryhmät alkavat pian tämän syksyn osalta, ja nyt on myös liikuntakalenteri ryhmien osalta paketissa. Liikuntaryhmien ilmoittautuminen alkaa 1.8 klo 12 joko puhelimitse tai sähköpostilla. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Liitteessä tarkemmat tiedot ryhmistä, sekä niiden kuvauksista. Mikäli tiedosto ei aukea, voit tarkastella sitä myös kunnan internetsivuilta: https://peda.net/hartolan-kunta/lh/ll

Matalankynnyksen liikuntaryhmän teemat löydät täältä: https://peda.net/hartolan-kunta/lh/ll/mlt

Toivottavasti näemme liikuntaryhmissä! 😊

Ystävällisin terveisin

Netta Hahl

Liikuntaneuvoja / Hartola ja Orimattila

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry

Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8, 15110 Lahti

Puh. 040-552 4261

netta.hahl@phlu.fi

www.phlu.fi

Liikunnallinen Hartola

Hartolassa on upeat puitteet monipuoliseen liikkumiseen, täältä löytyvät ulkoilumaastot, pyöräilyreitit, uimarannat ja mahtavat veneily- sekä kalastusvesistöt. Voit keilata, pelata golffia tai lasketella. Täällä on myös hieno frisbeegolf-rata. Kunnalla on upea lähes 200 neliöinen liikuntahalli, KunkkuAreena, johon mahtuu kerrallaan jopa 2358 ihmistä, lähes koko Hartolan väki!

Liikuntahallin vieressä sijaitsee Hartolan lähiliikuntapaikka, joka Suomen ensimmäisiä koulun yhteyteen rakennettuja liikunta-alueita. Vaikka piha-alue on päivisin pääsääntöisesti koululaisten käytössä, lähiliikuntapaikka on suunniteltu kaikenikäisille kuntoilijoille.

Liikunnasta kiinnostuneita palvelee liikuntaneuvoja. Henkilökohtaista ja maksutonta, sopivaan liikkumiseen aktivoivaa neuvontaa tarjotaan Hartolassa kaikille 20-64-vuotiaille. Liikuntaneuvojan tehtävänä on tukea ja kannustaa eteenpäin. Tavoitteet määritellään yhdessä liikuntaneuvojan kanssa liikkujan toiveet huomioiden. Liikuntaneuvoja tarjoaa opastusta sekä tietoa terveyttä edistävästä liikunnasta ja Hartolassa tarjolla olevista liikuntamahdollisuuksista. Liikuntaneuvonnan tärkeimpänä tavoitteena on edistää terveyttä ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutustu tästä lisää!

Liikuntaneuvonta toimii ajanvarauksella. Ajan voit varata yhdessä lääkärin tai hoitoalan henkilöstön kanssa. Liikuntaneuvoja työskentelee Hartolassa maanantaisin ja keskiviikkoisin.