KunkkuAreena

Liikuntahalli

Vuonna 2016 avattu Monitoimihalli tarjoaa kaikenikäisille liikuntamahdollisuuksia aamusta iltaan. Liikunnan lisäksi hallissa on mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia.

Liikuntahallin käyttövuorot

Liikuntasalivuoroja voi hakea seurat, yhdistykset, yksityishenkilöt ja vakiintuneet peliporukat. Kaikilla näillä tulee olla vastuuhenkilö. Vuorot ovat 1/3 hallin vuoroja. Katso hinnoittelu: http://hartola.fi/djulkaisu/kokous/20171323-5.HTM 

Tarkista vuorojen tilanne kalenterista ja lähetä varauksesi osoitteeseen kunkkuareena@hartola.fi. Varauksen varmistusviesti lähetetään sinulle kun se on kirjattu järjestelmään. Voit myös täyttää hakulomakkeen ja toimittaa sen Hartolan kunnantoimistoon.

Hakulomake

aula.jpg
Sisääntuloaulasta löytyy aikuisille kuntoilulaitteita kuntopyörä, juoksumatto, crosstraineri ja soutulaite. Vuoron varanneet voivat käyttää laitteita vuoronsa aikana tai vanhemmat voivat kuntoilla sillä aikaa kun lapset ovat urheilemassa. Alakerrassa on siirrettävä katsomo jossa on 60 istumapaikkaa ja lisäksi varastossa on tuoleja. Hallin varustuksiin kuuluu 2+1 osainen paljenäyttämö, mikä voidaan sijoittaa eri puolille hallia.

katsomo2.jpg
Hallin toisesta kerroksesta löytyy katsomo jossa on noin 220 istumapaikkaa ja lisäksi kahvio jossa voi turnausten ja tapahtumien yhteydessä keittää kahvia ja tarjoilla pientä syötävää.

kentta2.jpg
Liikuntahallista löytyy viivat viiteen sulkapallokenttään, neljään lentopallokenttään, neljään koripallokenttään (näistä kentistä kolmet ovat poikittain ja neljännet, viralliset turvarajat täyttävät kentät pitkittäin). Lisäksi viivat salibandy-, futsal-, käsipallo- ja tenniskenttiin. Hallissa on myös viivat boccian pelaamista varten.

Lattiana on Connorin aluejoustava saumaton urheilulattia, joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, ryhmäliikuntaan ja liikuntaharjoituksiin. Liikuntahallin pelialueen mitat ovat 44m x 24m ja pinta-ala 1056m2.

Liikuntahallin säännöt ja käyttöohjeet- lataa pdf

Yhteystiedot

Markku Tuukkanen 044 7432240
Pentti Jauhiainen 044 7432291
Teknisen osaston päivystäjä 044 7432241