Kesätyöpassi 2019

NÄIN KESÄTYÖPASSIKAMPANJA TOIMII

Kesätyöpassikampanja on tarkoitettu sinulle hartolalainen tai Hartolassa vakituisesti asuva 14 -17-vuotias nuori. Ennen työsuhteen alkua sinun on täytettävä 14-vuotta ja työsuhteen aikana et saa täyttää 18-vuotta. Tulosta kesätyöpassimateriaali netistä:

  • infokirje
  • 2kpl työsopimuspohjia

Materiaalit ovat tulostettavissa 19.2.2019 alkaen. Kun löydät työpaikan, tee työnantajan kanssa kirjallinen työsopimus kahtena (2) kappaleena. Toinen kappale jää työnantajalle ja toinen sinulle. Työsuhde kestää kolme viikkoa ja työpäivän pituus on 7 tuntia.

Huom! Alle 15-vuotiaan työsopimuksen allekirjoittaa huoltaja. Nuorella täytyy olla oma pankkitili sekä verokortti.

Passin voi saada omalle vanhemmalle, jos häneltä löytyy Y-tunnus esim. maatalousyritys.

Toimita allekirjoitettu työsopimus henkilökohtaisesti Hartolan kuntaan Kati Pietiselle (Hartolan kunnantalo, Kuninkaantie 16, 3krs.) Saat täytettyä työsopimusta vastaan numeroidun kesätyösetelin.

Toimita välittömästi kesätyöseteli työnantajallesi. Näin työnantaja varmistuu, että palkkaasi tuetaan.

Kesätyöseteleitä jaetaan niin kauan, kun niitä riittää, alkaen 19.2.2019

Seteleitä on 1 /-nuori. Huom. Kesätyösetelit jaetaan siinä järjestyksessä, kun allekirjoitettuja työsopimuksia toimitetaan kuntaan.

Kesätyösi päätyttyä työnantajasi toimittaa kesätyösetelin siinä olevien ohjeiden mukaisesti Hartolan kunnalle. Kunta tilittää työnantajalle tuen syyskuun loppuun mennessä.

 

Lisätietoja: Hartolan kunta, toimistosihteeri Kati Pietinen puh. 044 7432 228

Liitteet:

NÄIN KESÄTYÖPASSIKAMPANJA TOIMII sekä mallityösopimus