≡ Navigointi

Hartolassa on hyvä elää!

HARTOLAN KUNNAN VUODEN 2017 AVUSTUKSET YHTEISÖILLE

logo_pieni.jpg

HARTOLAN KUNNAN VUODEN 2017 AVUSTUKSET YHTEISÖILLE

julistetaan haettavaksi 5.5.2017 klo 15.00 mennessä.

Avustushakemukset tulee osoittaa Hartolan kunnanhallitukselle. Hakijan tulee liittää avustushakemukseen viimeksi vahvistettu tilinpäätös ja toiminnantarkastajan kertomus, vuoden 2017 talousarvio ja toimintasuunnitelma, sekä selvitys kunnanhallituksen mahdollisen aikaisemmin myöntämän avustuksen käytöstä.

os.PL 16 19601 HARTOLA.

Aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon.

Hartola 21.3.2016

HARTOLAN KUNNANHALLITUS

Elinkeinoneuvoja Seppo Laakso ja maaseutuasiamies Asko Salo eläkkeelle

Seppo Laakso ja Asko Salo nauttivat eläkekahvinsa kunnantalolla 12.4.2017. Kumpainenkin nauttii ensin ansaituista lomapäivistään ja siirtyy sitten suoraan eläkkeelle. Hartolan kunta kiittää Seppoa sekä Askoa heidän tekemästään menestyksekkäästä työstä kunnalla sekä toivottaa herroille levollisia ja nautinnollisia eläkepäiviä!

SEPPO_2017.jpg Seppo Laakso (kuva Hartolan Mediapaja)asko_2017.jpg Asko Salo (kuva Hartolan Mediapaja)

Liitteet:

Seppo Laakson ja Asko Salon haastattelu

Hartolan kunta myy entisen Itä-Hartolan vesiosuuskunnan runkolinjat pumppaamoineen ja sähköliittymineen.

Verkostosta tai sen osasta voi tehdä ostotarjouksen taho, joka aloittaa vesihuoltotoiminnan sen avulla alueella.

Ostajan on tutustuttava verkostoon ennen tarjouksen jättämistä. Tutustumisen järjestämiseksi ostajaehdokkaan tulee ilmoittautua sähköpostitse 19.4.2017 kello 12 mennessä.

Vain ilmoittautuneiden ja kohteeseen tutustuneiden tahojen tarjoukset huomioidaan.

Verkostossa on ollut 58 liittyjää ja nykyään sen kautta toimitetaan palveluita 43 asiakkaalle. Ostajalta edellytetään liiketoimintasuunnitelmaa, jonka mukaisesti alueelle pystytään järjestämään kohtuullisin ehdoin luotettava vesihuolto.

Myyntipäätös tehdään kokonaisharkinnan perusteella hinta ja liiketoimintasuunnitelma huomioiden. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.

Tarjoukset tulee jättää 9.5.2017 kello 12 mennessä.

Ilmoittautumiset toimitetaan osoitteeseen taneli.rasmus@hartola.fi ja tarjoukset kirjallisesti osoitteeseen: Tekninen lautakunta, kuninkaantie 16, 19600 Hartola. Kuoreen on merkittävä tunniste ”verkosto”.