≡ Navigointi

Hartolassa on hyvä elää!

Perusopetukseen ja esiopetukseen ilmoittautuminen sekä päivähoitopaikan hakuohje

Hartolalaisille 2010 syntyneiden lasten huoltajille on lähetetty esitäytetty kouluun ilmoittautumislomake, joka tulee palauttaa 28.2.2017 mennessä Hartolan Yhtenäiskouluun. Mikäli esitäytettyä lomaketta ei ole tullut, vuonna 2010 syntyneen lapsen voi ilmoittaa kouluun toimistosihteerille puh. 044-7432249.

Esiopetukseen tulee ilmoittautua 28.2.2017 mennessä lomakkeella Päivähoitohakemus / Ilmoitus esikouluun.
Kouluun ilmoittautuminen -linkistä löytyy myös päivähoidon hakuohje 31.3.2017 mennessä alkavaa toimikautta 1.8.2017 varten.

Liitteet:

Kouluun ilmoittautuminen 2017.doc

Hyvinvointiohjaajaan toimi avoinna

Hartolan kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi

Hyvinvointiohjaajan toimen 1.4.2017 alkaen
työsopimussuhteeseen.

Etsimme hyvinvoinnin ja terveyttä edistävän toiminnan monipuolista osaajaa asukkaistaan ja ympäristöstään huolehtivaan vireään Hartolan kuntaan.

Hyvinvointiohjaajana tuet eri-ikäisiä kuntalaisiamme, jotka tarvitsevat ideoita ja voimavaroja fyysisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvointinsa lisäämiseen ja kehittämiseen. Koordinoit liikuntapalveluja yhdessä vapaa-aikaohjaajan kanssa ja huolehdit liikuntapaikkojen resursoinnista ja kehittämisestä. Sinulla on valmiudet ohjata liikuntaa sekä tuottaa hyvinvointitapahtumia. Olet kiinnostunut luonto- ja terveysliikunnan kehittämisestä yhdessä paikallisten toimijoiden ja yrittäjien kanssa.

Ohjaustyössä huomioit asiakkaittesi elämäntilanteet ja terveysliikunnalliset tarpeet. Kykenet pitkäjänteisyyteen ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat elämäntapamuutoksiinsa kannustusta ja apua. Pystyt rakentamaan verkostoja erilaisten toimijoiden kanssa. Olet toiminut aiemmin hyvinvoinnin asiantuntija- tai luennoitsijatehtävissä.

Sinulla on vähintään AMK-tutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto esim. liikunnasta, sosiaali- tai terveysalalta, kokemusta yksilö- ja ryhmäohjauksesta sekä järjestötoiminnan tuntemusta.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa mukana cv, osoitteeseen Hartolan kunta, Sivistystoimi, PL 16, 19601 Hartola tai sähköisesti kunta@hartola.fi 28.2.2017 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja: rehtori-sivistystoimenjohtaja Irja Niilahti, puh 044-743 2270 tai vapaa-aikaohjaaja Marja-Leena Koivisto, 044-743 2257.

Hartolassa 7.2.2017

Hartolan sivistyslautakunta

Varhaiskasvatuspalveluja arvioidaan nettikyselyssä

vanttu01.jpg
Heinolan, Hartolan ja Sysmän kunnat ovat mukana Päijät-Hämeessä toteutettavassa varhaiskasvatuspalvelujen arviointikyselyssä. Palautetta pyydetään nettikyselynä kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajilta ja henkilöstöltä.

Huoltajat pääsevät vastaamaan kyselyyn sähköpostiin saamansa linkin tai asuinkuntansa verkkosivujen kautta. 3-5-vuotiaat lapset vastaavat kyselyyn päivähoitopaikassaan. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Yhteenveto keskeisistä esiin nousevista vahvuuksista ja kehittämiskohteista julkaistaan huhtikuussa 2017.

Uravalmennus

te.jpg
MIETITKÖ, MIKÄ AMMATTI VOISI OLLA
SINULLE SOPIVA?
Aika:
24.4.–19.5. sekä 31.7.–4.8.2017
kello 9-15.15
Paikka:
Kahvila-Ravintola Kar de Mumma (kokoustila)
Keskustie 2
19600 Hartola
Hae mukaan innostavaan Uravalmennukseen,
joka auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan ammatin,
työpaikan tai koulutuspaikan valmentajan opastuksella.

Hae valmennukseen valmennukset.hame@te-toimisto.fi
tai oman asiantuntijasi kautta.
Voit katsoa palveluun liittyen
esittelyvideon osoitteessa:
http://media.recit.fi/cimson_uravalmennus/

Avaa liite ja lue lisää!

Liitteet:

Uravalmennus