≡ Navigointi

KEOS2015

KIITOS!

On aika kiittää ja kumartaa kaikkia esiintyjiä, näytteilleasettajia, taustatahoja ja ennen kaikkea osallistujia vuoden 2015 KEOS-foorumista! Kokonaisuutena päivästä jäi meille oikein onnistunut olo - toivottavasti myös sinulle! Tästä on hyvä jatkaa marraskuussa 2017.

Esitysmateriaaleja on alettu julkaisemaan esitysmateriaalit-sivulla, ja palautekyselyn linkki tullaan lähettämään sähköpostitse 20.11. mennessä.

- KEOS-tiimi -

Maakuntajohtaja Anita Mikkonen suojelee KEOS-foorumia

"Keski-Suomessa osataan tehdä yhdessä eri asioita innolla ja toisiamme Anita Mikkonen1.png
kannustaen. Olen viime aikoina ollut todistamassa tätä monien erilaisten ryhmien parissa – lapset, nuoret, järjestöt, yritykset, kuntien päättäjät ja johto, kansaedustajat jne. Nyt Paviljongissa kokoontuu tuhatmäärin osaajia ja asiantuntijoita siivittämässä keskisuomalaista kasvatus- ja opetusalaa tulevaisuuteen. Me suomalaiset haluamme jatkossakin olla onnellinen kansakunta, jossa monikulttuurisuus on luonnollista ja oppimisen into korkealla. Tässä työssä te olette avainhenkilöitä.

Toivotan onnistunutta KEOS-foorumia."

Anita Mikkonen, maakuntajohtaja

KEOS tulee - tervetuloa!

Kaikki alkaa olla valmista ja tänä lauantaina (14.11.) järjestettävä KEOS2015 -foorumi kerää yhteensä yli 2200 opetusalan ammattilaista, opiskelijaa, vanhempaa, kunnan päättäjää ja viranomaista Jyväskylän Paviljonkiin.

Kolmatta kertaa järjestettävä foorumi keskittyy tänä vuonna erityisesti pian käynnistyvään laajaan opetussuunnitelman uudistukseen. Sen lisäksi tapahtumassa keskustellaan ajankohtaisista aiheista aina digitalisaatiosta maahanmuuttoon. Aiheista ovat luennoimassa muun muassa YLEn julkaisupäällikkö Risto Kuulasmaa, Suomen ainoana henkilönä löytöretkeilyn ammatikseen ilmoittava Patrick ”Pata” Degerman sekä luokanopettaja ja vuorovaikutuskouluttaja Kaisa Kokko. Esimerkiksi heidän ajatuksiaan esitellään jo ennen foorumia KEOS-kuulumisia -sivulla, kannattaa käydä kurkkaamassa!


Tapahtuman järjestämisestä mukana olevan Keski-Suomen Osaava -hankkeen projektipäällikkö Tarja Tuomaisen mukaan KEOS2015 on ainutlaatuinen kohtaus- ja oppimispaikka eri toimijoille:

”Opetussuunnitelman uudistus haastaa kerralla koko keskisuomalaisen koulutusjärjestelmän. Mutta ennen kaikkea uudistus antaa myös mahdollisuuden kokeilla ja tehdä toisin sekä hyödyntää yhteistä osaamista yli perinteisten rajojen. KEOS-foorumissa pyrimmekin törmäyttämään eri koulu- ja koulutusasteiden opettajia ja opiskelijoita, kuntien päättäjiä sekä viranomaisten kuten poliisin edustajia.”

Foorumin pääteemana opetussuunnitelmauudistuksen ohessa on tulevaisuuden tekeminen. Teemaa käsitellään neljän osa-alueen kautta, joita ovat hyvinvointi, kokeilukulttuuri, tulevaisuuden taidot sekä kulttuurinen vuorovaikutus, osaaminen ja ilmaisu. Foorumin ohjelmatarjontaan kuuluu muun muassa yli 50 työpajaa ja noin 20 luentoa.

#KEOS2015
https://twitter.com/KEOS2015
Ilmoittauduhtan myös Facebook-tapahtumaan, jotta saat aina tuoreimman tiedon!

Työpajoissa keskiössä tulevat olemaan OPS-uudistus sekä oppijan yhtenäinen polku. Foorumin ohjelman löydät Ohjelma-osiosta.

Tapahtumaan orientoiva ennakkotehtävä löytyy Valmistaudu tapahtumaan -sivulla.

HUOM! Esiintyjät ja työpajanpitäjät ilmoittautuvat omalla lomakkeellaan. Matti Myöhäisiä varten myös normaali ilmoittautumislomake on edelleen auki.