Tervetuloa FLL Keski-Suomen sivuille!

StarT-toiminta

LUMA-keskusten verkosto kannustaa lapsia ja nuoria toteuttamaan tiedeprojekteja. StarT-toiminnassa opettajat, kerhot ja koululuokat jakavat hyviä ideoita ja käytänteitä toisilleen ja kokeilevat rohkeasti erilaisia oppimisprojekteja toiminnassaan. Keski-Suomen LUMA-keskus antaa käytännön apua - ideointia, tarvikkeiden lainaamista tai vaikka vapaaehtoisten lähettiläidemme vierailua koululle projektin teemaan sopien. 

Hyviä käytänteitä jakaville kasvattajille tai projektin toteuttaville ja toteutusta kuvailleet ryhmät voivat hakea keväällä 2020 järjestettäville Keski-Suomen StarT-festareille. Festareilla peruskoulun, lukion ja päiväkotien ryhmät esittelevät tutkimuksiaan toisilleen sekä tuomareille - paikallisten yritysten ja yhteisöjen edustajille. Festarit ovat hieno elämys nuorille, jotka pääsevät näyttämään omia töitään työelämän asiantuntijoille!

FLL tiedeprojektilla voi osallistua StarT-toimintaan. Lähetä kuvaus tiedeprojektista viimeistään 16.2.2020. Lisätietoa Keski-Suomen alueen LUMA toiminnasta.