Pöytäkirja 3/2015-2016

VANHEMPAINYHDISTYKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 3/2015-2016

MARTINMÄEN VANHEMPAINYHDISTYS PÖYTÄKIRJA 8.12.2015

VANHEMPAINYHDISTYKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 3/2015-2016

Aika Tiistai 8.12.2015 klo 18.52-19.30

Paikka Martinmäen koulu, opettajainhuone

Osallistujat Klaudia Niskanen, Aune-Elina Jyrinki, Varpu Vatanen, Janne Kippola, Tarja Olkkonen ja Johanna Törmälä

1 Avaus Puheenjohtaja Janne Kippola avasi kokouksen klo 18.52.

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 Työjärjestys

Hyväksyttiin työjärjestys.

4 Uinnin opetus lv. 2015-2016

Tarja Olkkonen esitteli Arja Keckman-Hedetniemen pyytämiä tarjouksia naapurikuntien uimahalleista. Tarkoituksena on, että 1.-2.-luokkalaiset käyvät uimassa 2 kertaa/ryhmä ensi kevään aikana. Tarjoukset oli otettu Nivalasta ja Pyhäsalmesta. Uintipaikaksi on valikoitumassa Pyhäsalmi, joka on hieman edullisempi ja lisäksi siellä on mahdollista saada kaksi uinnin opettajaa opetettavaa ryhmää kohti. Jari Saaranen oli lisäksi ottanut tarjouksen kyydityksistä. Päätimme, että vanhempainyhdistys maksaa kyyditykset Mantelan tarjouksen mukaisesti, jolloin kyytien kokonaishinnaksi tulee 710,00€.

5 Tviit-hankkeen koonta

Tarja Olkkonen esitteli jo pitkälle edennyttä tviit-hanketta. Hanke on kolmiosainen; oppimisympäristöjen kehittäminen, tvt-taitojen vahvistaminen ja opintoretkien tekeminen. Kaupunki on perustanut työryhmän hanketta varten. Aktiivinen oppilaskunta on tehnyt 500€ hakemuksen Keskipiste-leaderille jalkapallo- ja ilmakiekkopöytien hankintaa varten.

Oppilailta ja opettajilta on tullut paljon hyviä ajatuksia ja ideoita siihen, miten Martinmäen koulun tiloja muutettaisiin mukavammiksi ja opetusta tukeviksi, on ehdotettu mm. uusien kiipeilytelineiden hankintaa, jumppapalloja, leluja pihaleikkeihin, pelejä, ulkojäätä, koripallokentän korjausta, liikuntavälitunteja, sohvia, kasvillisuutta ja piirustustauluja.

Tammikuussa järjestetään opetus- ja kasvatusalan Educa-messut. Messuilla on tarkoitus pyytää ideoita ja tarjouksia ja vähän jopa haastaa alan osaajia tähän kyseiseen hankkeeseen liittyen.

6 Muut asiat

Ei muita kokouksessa käsiteltäviä asioita.

7 Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 2.2.2016 klo 18.45 opettajainhuoneessa.

8 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja Janne Kippola päätti kokouksen klo 19.30.