Pöytäkirja 2.2.2016

MARTINMÄEN VANHEMPAINYHDISTYS PÖYTÄKIRJA 2.2.2016

MARTINMÄEN VANHEMPAINYHDISTYKSEN PÖYTÄKIRJA

MARTINMÄEN VANHEMPAINYHDISTYS PÖYTÄKIRJA 2.2.2016


VANHEMPAINYHDISTYKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 4/2015-2016

Aika Tiistai 2.2.2016 klo 18.45-19.45

Paikka Martinmäen koulu, opettajainhuone

Osallistujat Klaudia Niskanen, Aune-Elina Jyrinki, Varpu Vatanen, Janne Kippola, Jari Saaranen, Arja Keckman-Hedetniemi, Kari Mattila ja Johanna Törmälä

1 Avaus Puheenjohtaja Janne Kippola avasi kokouksen klo 18.45.

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 Työjärjestys

Hyväksyttiin työjärjestys.

4 Kevätkarkelot

Suunnittelimme lauantaina 23.4.2016 järjestettäviä kevätkarkeloita. Tapahtumassa on aiempina vuosina järjestetty kahvio, kummitusvintti, ongintaa, ruletti, myyjäiset, elokuvia, toimintaa liikuntasalissa, makkaran paistoa ja hernekeiton myyntiä. Tapahtuma on tuottanut hyvin rahaa koululaisten hyväksi. Tämän vuoden karkeloihin suunnittelimme edellisvuosien lisäksi kirpputoria ja hernekeiton tilalle jauhelihakeittoa. Myös Selänne-lehden kanssa on neuvoteltu liitteestä, johon voisimme myydä mainoksia ja kerätä näin rahaa. Jatkamme tapahtuman suunnittelua seuraavassa kokouksessa.

5 Koulun ajankohtaiset asiat

Rehtori kertoi koulun ajankohtaisista asioista, kuten uudesta opetussuunnitelmasta, Educa-messuista, runoraadista, jalkapallon talvisarjasta, kansainvälisistä vieraista, 3.lk 10-tapahtumasta, opettajien TVT-laitteiden minimessuista, Tiina Pietikäisen järjestämästä maatilavierailusta koko koululle, liikkuva koulu-hankkeen etenemisestä ja useista urheiluturnauksista.

Arja-ope kertoi puolestaan 1. ja 2. luokkien uintireissujen suunnittelusta. Tälle keväälle pyritään saamaan suunnitellut 2 uintikertaa/ryhmä. Lisäksi hän kertoi vaihto-oppilaista, jotka vierailevat myös Martinmäellä.

6 Muut asiat

Ei muita kokouksessa käsiteltäviä asioita.

7 Seuraava kokous

Seuraava kokous pidetään tiistaina 15.3.2016 klo 18.45 opettajainhuoneessa.

8 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja Janne Kippola päätti kokouksen klo 19.45.