Viikon blogi

Vko 6

IMG_1457[1].JPG

Maanantaina löysimme takapihalta jäniksen jälkiä ja leikimme omilla leluilla. Tiistaina kävimme kirpputorilla siivoamassa ja järjestelemässä meidän pöytä. Keskiviikkona oli valokuvaus. Torstaina ulkoilimme ja tutkimme jäniksiä. Perjantaina kävimme kirpputorilla siivoilemassa ja viemässä lisää tavaraa.

Vko 5

IMG_20190204_061614.jpg

Maanantaina leikimme omilla leluilla ja ohjelmoimme Bee botin. Tiistaina hiihdimme pihalla ja tutkimme jäätaidetta. Keskiviikkona saimme pitää lasten toivomat bileet, jossa katsoimme elokuvaa ja söimme herkkuja. Torstaina teimme timantteja ja ulkoilimme. Perjantaina jumppailimme salissa ja mietimme oman nimen alkukirjaimia.

Vko 4

IMG_20190128_072038.jpg

Maanantaina leikimme sisällä ja halukkaat pääsivät käymään pihala pakkasessa. Tiistaina vietimme sisäleikkipäivää. Keskiviikkona jumppailimme salissa. Torstaina askartelimme timantteja ja laitoimme ne pihalle jäätymään. Perjantaina askartelimme ja valmistauduimme viikon lopun viettoon.

Vko 3

IMG_20190118_133103.jpg

Maanantai aloitettiin leikkimällä omilla leluilla ja ulkoilemalla pakkassäässä. Tiistaina viskarit pääsivät luistelemaan satakielten kanssa 4-vuotiaiden jäädessä päiväkodille leikkimään. Keskiviikkona pääsimme Mää-hetkelle. Torstaina leikimme ja askartelimme sisällä, jonka jälkeen laskimme mäkeä ja hiihdimme alapihalla. Perjantaina olimme lauluhetkellä satakielten kanssa.

vko 2

IMG_0929[1].JPG

Maanantaina leikimme omilla leluilla ja ulkoilimme pihalla. Tiistaina lapset pääsivät äänestämään seuraavat leikit, jotka otamme käyttöön. Keskiviikkona lähdimme yhdessä satakielien kanssa nosturimäelle pulkkamäkeen. Torstaina 4-vuotiaat leikkivät koko päivän ja viskarit kävivät viskarituokiossa harjoittelemassa lukumääriä. Perjantaina leikimme sisällä ja ulkona.

Vko 1

IMG_20190104_141928.jpg

Uusi vuosi on alkanut talvisilla keleillä, joista saimme nauttia keskiviikkona. Torstaina vietimme leffahetkeä satakielten kanssa. Perjantaina vietimme kokopäivän lasten toiveiden päivää, jolloin lapset halusivat jumppailla ja discoilla.

Vko 51

IMG_20181221_143250.jpg

Koko viikon olemme päässeet nauttimaan lumileikestä ja talvisesta säästä.
Maanantaina oli lisäksi jouluista ohjelmaa salissa.
Tiistaina oli johtajamme Tiinan viimeinen päivä ja vietimme läksiäisiä salissa.
Keskiviikkona ja torstaina katsoimme Smartilla ohjelmia mm. Ryhmä Hauta ja Petteri Punakuonoa.
Perjantaina salissa lauluhetki yhdessä satakielten kanssa. Lisäksi katsoimme yhdessä Nalle Puhin joulu elokuvan. Perjantaina hoitajamme Jenni oli viimeistä päivää. Jälleen vietettiin läksiäisiä.

Nyt pääsemme joulun viettoon. Ihanaa ja rentouttavaa joulua kaikille. Onnellista uutta vuotta 2019! 

Vko 50

IMG_20181216_070644.jpg

Maanantaina kävimme joulukirkossa. Tiistaina oli joulujuhlan kenraaliharjoitukset, jotka menivät loistavasti. Iltapäivällä vietimme synttäreitä. Keskiviikkona meille tarjoiltiin herkullinen jouluruoka. Torstai meni tanssiessa joululaulujen tahtiin ja pihalla leikkiessä. Perjantaina askartelimme ja saimme ruoaksi tortilloita.

Vko 49

11122018 040.JPG
 Vuosi sitten Forssa sai lapsiystävällisen kaupungin statuksen. Tällä viikolla juhlistettiin sitä lapsiystävällisen viikon merkeissä. Tällä viikolla lapset saivat toivoa mitä haluaisivat tehdä.

Maanantaina katsottiin Tiaisten ja Satakielten kanssa yhdessä Joulupukki ja noitarumpu-elokuva. Lisäksi muistimme siistijä Marjaa kiitoskotilla Puhtauspäivän kunniaksi.
Tiistaina leivottiin joulupipareita. Parasta lasten mielestä taisi olla taikinan maistaminen.
Keskiviikkona mentiin viikon teeman mukaisesti lasten toiveilla. Keskusteltiin Suomesta ja itsenäisyyspäivästä. 
Torstaina vietettiin ansaittua vapaapäivää itsenäisyyspäivänä.
Perjantaina oli unelmien päiväkotipäivä. Meillä oli niin kivaa !!

Vko 48

D8927B32-5B97-42D8-8B41-F1E9EF2AC15E.jpeg
Maanantaina leikimme ulko- ja sisäleikkejä. Tiistaina lähetimme kirjeen Porin päiväkotiin, jonka jälkeen lähdimme metsään leikkimään. Keskiviikkona leikimme salissa kulkusen piilotusta ja jumppailimme. Toinen ryhmä rupesi tutkimaan tonttuja. Torstaina vietimme leikkipäivää sisällä ja ulkona. Perjantaina päästiin joulutunnelmaan pikkujouluissa laulelemalla ja leikkimällä jouluisia lauluja.

Vko 47

785F6F2E-E216-46D2-9A32-549E51296540.jpeg
Maanantaina ulkoilimme ja leikimme omilla leluilla. Tiistaina harjoittelimme ihania tonttuleikkejä. Keskiviikkona leikimme erilaisia liikuntaleikkejä salissa ja askartelimme. Torstaina viskarit tekivät erilaisia harjoituksia minkä aikana muut leikkivät ja askartelivat. Perjantaina nautimme pihalla lumesta ja lauloimme salissa jouluisia lauluja satakielten kanssa.

VKO 46

E75EEE30-5CA2-4481-B143-9823853B3151.jpeg
Maanantai kului tuttuun tapaan omien lelujen parissa. Tiistaina sade piti meidät aamupäivän ajan sisällä. Lapset pääsivät halutessaan pienryhmissä vesileikkiin. Lisäksi lapset tekivät pareittain toisilleen satuhierontaa. Keskiviikkona olimme retkellä kirjastossa. Kirjastosta mukaan tarttui jouluisia kirjoja. Torstaina koitti odotetut pyjamabileet. Pyjamabileet oli lasten toive ja jälleen pääsimme siirtämään merten taulusta yhden kuplan toteutettuna aarrearkkuun. Pyjamabileissä riitti tanssia, musiikkia ja naurua. Perjantaina katselimme jouluisen elokuvan.

VKO 45

12112018 170.JPG

Alkuviikosta leikimme ja vietimme kahdet synttärit. Keskiviikkona menimme Tölön saliin tekemään motorisia harjoitteita. Torstaina viskarit harjoittelivat numeroita viskarituokiossa ja loppupäivä meni leikkiessä. Perjantaina joulu hiipi peipposten ryhmään ja lauluhetkelläkin laulettiin joululauluja.

VKO 44

IMG_0248[1].JPG

Tällä viikolla leikimme ja ulkoilimme paljon. Mää-hetkellä puhuimme pyhänpäivästä ja lauloimme lauluja. Saimme myös videon, jossa joulupukki oli käynyt kodalla. Menimme tutkimaan kodalle ja löysimme joulupukin jättämän kirjeen, jossa hän pyysi meiltä apua joulukalenterin teossa. Kodalla myös paistoimme nakkeja ja joimme mehua. Lapset leikkivät ja juoksentelivat metsässä. Päiväkodille päästyämme olimme erittäin kuraisia. Torstaina ja perjantaina askartelimme salaisuuksia.