Tiaiset

Huom!

Tiaisten oman lelun päivä on aina perjantaisin, jolloin on varattu aamupäivän toiminta-aika kokonaan leikkejä varten.

Huom. vanhemmat

Huomatkaa varata lapsellenne säänmukaisia vaatetuksia.
Sää voi päivän mittaan vaihdella paljon. Aamupäivisin voi olla kylmää ja iltapäivällä loskakeli.
Kaikki vaatteet nimikoituna ja varavaatteita reppuun. Mukaan kurahousut
ja kumisaappaat villasukkien kanssa sekä kostean kelin rukkaset.

Syyskauden Vasu-puu

Kokosimme eteisen seinälle Vasu-puun. Lehtiin on kirjoitettu lasten ja vanhempien toiveita syyskaudelle ja kuvat kertovat toteutuneesta toiminnasta.
717C19DF-1A00-42DB-9EAA-EA5BF0844FA2.jpeg

Leikkivinkkaus!

Tervehdys vanhemmat!

Päiväkodin painotusalueena on tällä toimintakaudella leikki ja läsnäolo. Pyrimme antamaan ryhmässä leikkiaikaa lapsille riittävästi ja olemaan heille aidosti läsnä huomioiden heitä arjen touhuissa ja tekemisissä mahdollisimman hyvin. Kuuntelemme lasten toiveita ja ajatuksia sekä toteutamme niitä yhdessä lasten kanssa.

Leikkivinkkauksen avulla osallistamme perheitä viettämään yhteistä aikaa vielä enemmän leikkien, pelaillen  ja yhdessä tehden. Perheet saavat vuorollaan kotiin leikkivinkkausrepun, joka on perheen luona aina yhden viikon ajan. Repun sisältämään leikkivinkkaukseen kirjataan nimettömästi ylös viikon aikana yhdessä pelattuja pelejä, leikittyjä leikkejä ja touhuttuja touhuja. Vinkkaukset voivat olla sisällä tai ulkona tapahtuvia.  Vinkkaukseen voi kirjoittaa  esimerkiksi ulkoleikin/pelin ohjeet. Perheiltä saaduista vinkeistä kokoamme yhteiseen  ryhmien leikkivinkkipankkeihin ideoita, jotka näkyvät pedanetissa ryhmien sivuilla ja ovat siellä kaikkien hyödynnettävissä.

Leikkimielisin terveisin Pihakoivun väki

Tiaisten tapahtumaseinä!

Tiaisissa on otettu käyttöön  viikosta 39 viikottainen tapahtumaseinä!  Seinästä pystytään seuraamaan ryhmän toimintaa. Seinä sijaitsee Tiaisten ruokailuhuoneen vieressä eteistiloissa. Seinä rakentuu siten, että ennalta tiedettävät tapahtumat merkitään siihen etukäteen ja päivittäin seinää täydennetään ryhmässä tapahtuneilla toiminnoilla sanoin ja kuvin. Seinä tyhjennetään maanantai-aamuisin ja aletaan samalla rakentamaan uutta viikkoa.  Valmiit seinät tallennetaan tänne pedanetiin omalle sivulleen. Lapset ovat olleet seinästä tosi innoissaan ja ovat bonganneet kuvista asioita.Tuodessanne tai hakiessanne lastanne vilkaiskaahan seinäämme yhdessä lasten kanssa!

TOIVEITA/EHDOTUKSIA/PALAUTTEITA

Haluamme osallistaa vanhempia toiveiden ja ehdotusten avulla. Pyrimme ottamaan toiveet ja ehdotukset vastaan mahdollisuuksien mukaan. Viestit voi laittaa Tiaisten eteisessä olevaan palautelaatikkoon ja käsittelemme niitä tiimipalaverissamme. Aina voitte myös pysäyttää meitä keskustelua varten.