Vk17

Vk 17

Maanantaina aloitimme eskarin Forssan seudun Osuuspankissa, joka oli  Violettien vanhemmalta tullut idea. Osuuspankissa kiersimme lasten mielestä pitkän matkan kävellä. Paljon oli nähtävää. Lasten mielestä sekä setelikone että kolikkokone olivat mielenkiintoisia sekä pankin historiasta kertova huone, jossa oli vanha kirjoitus-, lasku- ja  shekkikone. Tallelokerohuoneeseen päästiin myös kurkkaamaan ja tapasimme monen ammatin edustajia. Isännöitsijä, vakuutusvirkailija, sijoitusneuvoja, sihteeri ja lakimies tuli tavattua ja saimme selville hiukan selville, mitä he tekevät työkseen. Pankissa oli myös monenlaista taidetta tauluja ja taideteoksia. Lopuksi saimme nauttia pankin tarjomasta pillimehusta ja munkista ja saimme kotiinviemisiksi Hippokassit ja sanapelikortit. Kyllä oli rikas käynti joka suhteessa.
6AF05851-348B-4628-AD0D-E9D73A9512CA.jpeg
Kolikkokone
6330C30B-E85B-46E7-9B16-5CFC538C4F39.jpeg
Vanhoja koneita

Ulkoilimme Kirkkopuistossa ja ruuan jälkeen harjoittelimme kevätjuhlaa ja leikimme.

Tiistaina aloitimme ulkoilulla ja sen jälkeen sovitimme kevätjuhla-asuja ja jatkoimme Logicojen tekoa sekä leikimme. Ruuan jälkeen jatkoimme samoja juttuja.

Keskiviikkona jatkoimme kevätjuhlan harjoittelua, logicojen tekoa ja leikimme  sekä ulkoilimme.

Torstaina leikimme liikuntaleikkejä alkulämmittelyksi ja sitten pelasimme harjoitusottelun jalkapalloa Punaisia vastaan. Leikimme Talsoilan metsässä. Ruuan jälkeen teimme Logicoita ja leikimme. 

Perjantaina olimme kodalla retkellä. Pelasimme jalkapalloa, leikimme metsässä ja grillasimme makkaraa. Kodassa oli tunnelmallista odotella makkaran paistumista ja yhden lapsen mielestä oli paras päivä ikinä.
A17F258D-8121-407E-A211-57F1DB27EABB.jpeg
Ruokailun jälkeen leikimme vihreässä huoneessa. Maanantaina vietämme vappua salissa klo 9 alkaen. Pienimuotoisiin vappujuhliin saa naamioitua jos haluaa ja ottaa lelun.