Vk 20

Vk 20

Aloitimme aamun harjoittelemalla kevätjuhlalauluja yhdessä kaikkien eskarien kanssa. Sen jälkeen mietimme partioviikkoon liittyen, mitä hyviä tekoja voi itse tehdä. Väritämme partiotehtävään liittyen aina päivään liittyvän osan linnusta. Logicoita jatkoimme ja ulkoilimme. Ruokailun jälkeen lapset saivat esittää toiveita, mitä haluaisivat vielä tehdä viimeisinä eskaripäivinä. Lisäksi Lapset vastasivat samaan haastatteluun, joka tehtiin syksyllä ja leikkivät.

Tiistaina vietimme kouluun tutustumisen johdosta rennon eskaripäivän. Leikimme, ulkoilimme ja kävimme kirjaston satuhuoneessa leikkimässä.

Keskiviikkona olimme viettämässä Forssan varikolla energiapäivää. Tutustuimme erilaisiin kaupungin ajoneuvoihin: pyörökuormaajaan, lumiauraan, "tolppa-autoon". Kuulimme kaukolämmöstä ja näimme näytteitä mitä kaukolämmön tuottamisessa poltetaan mm. Haketta, turvetta. Lapset istuttivat auringonkukan itselleen ja herkuttelimme makkaralla, mehulla, keksillä ja pullalla. Kotiinviemisiksi lapset saivat yllätyspussit ja ilmapallot. Kävimme leikkimässä Talsoilan puistossa. Hieno retkipäivä.

Torstaina toteutimme lasten viimeiset eskariin liittyvät toiveet nimittäin nikkaroinnin ja puutarhan teon. Lapset suunnittelivat puutarhan ja mitä siihen kuuluu. Jokaiselle riitti mielekästä tekemistä.Jatkamme puutarhan tekoa ensiviikolla. Logicoita jatkoimme myös.

Perjantaina vietimme aamupäivää yhdessä Käämien kanssa. Leikimme lämpimiksemme liikuntaleikkejä Seuraa johtajaa, Kuka pelkää Jäämiestä ja Kaloja verkossa.
8C2B95C2-E937-49C3-96AD-698591C4FB27.jpeg
Kohokohta oli eväiden syöminen, koska mukana oli pieniä herkkujakin. Leikit sujuivat mukavasti Käämien kanssa ja eskarit auttoivat hienosti pienempiä. Hyvistä teoista ja toisten auttamisesta Violetit saivat värittää partiokuponkiin osan linnusta. Ruuan jälkeen videoimme kevätjuhlaesitystä.