Vk 14

Vk 14

Aloitimme viikon uimisella. Ammattitaitoiset uimaopettajat opettivat lapsille uinnin alkeita kivojen leikkien avulla. Lasten mielestä pallo-, mustekala-, meriheppahippa, sukeltaminen ja Kapteeni käskee -leikki olivat hauskoja. Lapset olivat tosi reippaita "vesipetoja".

Keskiviikkona tutustuimme kelloon ja kellonaikoihin. Erityisesti tasa- ja puolituntisiin. Leikimme liikkuen kellonviisarileikkiä, jossa piti mennä kyykkyyn, kun sanottiin puolituntinen, koska kellon viisari on alhaalla. Tasatunnein lasten piti nousta seisomaan ja nostaa kädet ylös. Askartelimme omat kellot. Muutama lapsi pääsi leipomaan mokkapaloja Friendsin päätöskertaa varten. Hienoja leikkejä lapset ehtivät myös tänään. Ruokailun jälkeen ulkoilimme Pikku-Wahrenin pihassa.

Torstaina jatkoimme ahkeraa harjoittelua uimakoulussa. Lapset hyppäsivät, sukelsivat, leikkivät banaani- sekä kukkahippaa. Lasten mielestä delffiinihypyt ja porealtaassa oleminen oli hauskinta.

Perjantaina vietimme Fun Friendsin päätöskertaa, jossa lapset kertoivat mikä oli ollut kivaa ja myös mistä eivät olleet niin paljon pitäneet. Lapset olivat aikaisemmin kertoneet mitä Fun Friendseissä opittuja leikkejä tai tehtäviä haluavat tehdä viimeisellä kerralla tehdä. Lapset saivat leikkiä hernepussileikkiä, jossa autettiin kaverille pään päältä pudonnut hernepussi, tehtiin yhteisiä palapejä, vastattiin hassuihin kysymyksiin esim. kenellä kotona on suurin jalka, rentouduttiin ja herkuteltiin lasten leipomilla mokkapaloilla ja mehulla.
0A5CEDAE-3812-462B-9B6D-2250134D6869.jpeg
Hernepussileikki
FB9C1261-7C4B-4EA2-A1DF-0E0B1AE2E063.jpeg
Onnelliset Fun Friendstodistusten saajat

Sitten leikittiin salissa. Ruuan jälkeen harjoiteltiin kellonaikoja lasten itsetekemillä kelloilla ja teimme kynätehtävän. Ensi maanantaina aloitamme ulkona ja Aavikko on meidän tila.