Vk 11

Vk 11

Aloitimme viikon ulkoilemalla, jonka jälkeen osa lapsista pääsi Fun Friendsiä, jossa aiheena oli roolimallit. Kake-kilpikonna kertoi, että sen roolimalli oli isoisä. Lapset miettivät kuka on heidän roolimallinsa kotona, eskarissa ja televisiossa tai kirjoissa. Tutustuimme myös kirjaimeen Ö. Osa lapsista sai käsihygieniavalistusta ja lapset pääsivät harjoittelemaan käsihygieniaa hauskoilla harjoituksilla. Ruokailun jälkeen lapset leikkivät salissa.

Tiistaina jätimme ulkoilun väliin, koska ulkona satoi ja paksujen toppavaatteiden päällä sadevarusteet olisivat olleet aika ahtaat. Ulkoilun sijaan lapset suunnittelivat ja maalasivat pääsiäisruohopurkkeja ja tekivät matematiikkaharjoituksia. Sitten osa lapsista pääsi leikkimään ja osa Friendsiin ja Ö-kirjaimeen tutustumaan. Ruokailun jälkeen leikittiin salissa.

Keskiviikkona meidän piti mennä salibändyhalliin pelaamaan sählyä, mutta lehdestä luimme, että hallissa on Bocciaturnaus. Jäimme keltaiseen huoneeseen tekemään yhteen- ja vähennyslaskuja sekä rahankäyttöön liittyviä eurolaskuja. Istutimme myös ohran ja kauransiemeniä lasten koristelemiin astioihin.
B1F8D06B-F873-4A31-AC2E-E5300BDFC0E6.jpeg
Vapaaehtoiset lapset pääsivät askartelemaan kortteja, joita tarvitaan aina välillä annettaviksi erilaisissa yhteyksissä.
EE8E5CD6-85E8-4E62-980B-E17B332A8248.jpeg
Lasten toiveen mukaisesti suuntasimme ulkoilemaan Kirkkopuistoon, mutta matkalla näimme mahtavan lumikasan ja jäimme leikkimään siihen. Ruokailun jälkeen leikimme salissa.

Torstai ja perjantai meneekin pajaviikon merkeissä.