Vk 51

Vk 51

Maanantaiaamupäivä meni kirkossa joulujuhlan kenraaliharjoituksissa. Ruuan jälkeen katselimme joulukalenterit ja leikimme.

Tiistaina ulkoilimme Axel Wahrenin puistossa ja sen jälkeen katsoimme joulukalenterin. Vertailimme sanojen pituuksia, tavutimme, vertailimme lukuja ja laskimme vähän yhteenlaskuja. Vietimme kevyemmän aamupäivän, että lapset jaksavat illalla joulujuhlassa.

Keskiviikkona leivoimme taikataikinasta helmiä ja vietimme lautapelihetkeä. Sen jälkeen lapset nauttivat isossa lumikasassa peuhaamisesta.
IMG_1169.JPG
Ruuan jälkeen lapset saivat leikkiä.

Torstaina leivoimme pipareita Tehtaankoululla joulumusiikin tahdissa. Leikimme lasten toiveleikkejä banaani- ja töpselihippaa, rosvoa ja poliisia. 
IMG_1184.JPG
Lapset rakensivat valtavan tuoliradan, jossa oli kiva leikkiä.
IMG_1213.JPG
Lapset esittivät tanssi/jumppaesityksiä  ja tietenkin herkuttelimme pipareilla ja vähän karkeillakin.  Luimme sadun Franklinin joululahjasta ja ruuan jälkeen leikímme.

Perjantaina pidimme leffa-aamupäivän ja katsoimme elokuvan Joulupukki ja noitarumpu. Herkuttelimme samalla pipareilla ja karkeilla. Ulkoilimme lasten toivomuksesta lumikasassa. Ruokailun jälkeen katsoimme loput joulukalenterit ja leikimme. 
Kaikille hyvää joulun aikaa. Jatkamme ensi vuonna 2.1.2018 uudessa huoneessa, joka löytyy vihreän huoneen vierestä. Jatkossa olemme samassa huoneessa kaksi viikkoa kerrallaan.