Vk 50

Vk 50

Maanantaina aloitimme aamun leikillä ja sen jälkeen lapset saivat liikkua tonttujumpan tahdissa. Jumpassa lapset liikkuivat joululaulujen tahdissa.
IMG_1139.JPG

Lapset pääsivät piilottamaan ja etsimään tonttulakkeja eri tavoilla liikkuen.
IMG_1147.JPG
Tiistaina harjoittelimme Käämien kanssa joulujuhlaa. Ulkoilimme lumisateessa ja lapsista oli mukavaa, kun pulkat oli käytössä ja lumilyhtyjä sai koottua lumipalloista. Salissa etsimme tontun piilottamia oikeita tonttulakkeja. Tonttulakeissa oli kuva, jonka alkukirjain piti miettiä. Alkukirjaimista ratkaistiin, mikä sana kirjaimista muodostui. Tavutimme sanoja ja huomasimme, että sanoista ei saa selvää ellei niihin jätä välejä. Jos haluaa katkaista sanan, niin pitää laittaa tavuviiva.IMG_1149.JPG
Opiskelijan kanssa selviteltiin sanaa, joka muodostui virkatuista kirjaimista
IMG_1151.JPG
Juhlistimme hiukan opiskelijan viimeistä päivää ryhmässämme laulamalla ja antamalla hänelle lasten tekemän tonttukortin. Herkuttelimme myös piparilla.

Keskiviikkona oli vuorossa sirkuskoulua. Lapset pääsivät näkemään ja kokemaan erilaisia sirkukseen liittyviä liikkeitä.
IMG_1756.JPG
IMG_1803.JPG
IMG_1820.JPG
Kuten kuvista näkyy, lapsilla oli hauskaa. Ulkoilussa riitti lapsilla tekemistä lumisessa puistossa.

Torstaina olimme joulukirkossa, jossa Kirkonrotta oli kertomassa Sanna-papin kanssa joulunajan tapahtumista. Ulkoilimme lumisessa Kirkkopuistossa. Leikimme sisällä lasten toiveliikuntaleikkejä. Ruuan jälkeen leikimme.

Perjantaina leikimme Tehtaankoululla piirikoulua, jossa jokainen lapsi sai opettaa toisille jonkin liikuntaliikkeen. Leikimme siltaleikkiä, jossa sillan alle jäävä lapsi kertoi oman joululahjatoiveen ja tavutti sen. Lopuksi leikimme Laiva on lastattu-leikkiä J-kirjaimella. Ulkoilimme ja pääsimme mukaan Pikku-Wahrenin lauluhetkelle ja esitimme joulujuhlalaulun Käämien kanssa. Hienosti meni.