Vk 47

Vk 47

Maanantaina käsittelimme Fun Friendsissä tunteita ja missä kohtaa kehoa tunteet tuntuvat ja minkälaiselta ihminen näyttää eri tunteiden ollessa vallalla. Jännittämistä käsiteltiin kuvan avulla. Lapset miettivät kuvan antamien vihjeiden mukaan, missä kohtaa kehoa jännitys tuntuu.IMG_0882.JPG
Leikimme robotti, torni ja mustekalaleikkiä, jossa opeteltiin jännittämään kehoa ja rentoutumaan.

IMG_0885.JPG
Teimme hengitysharjoituksen puhaltamalla pillillä kuplia. IMG_0888.JPG

Lisäksi lapset pelasivat oppimispelejä iPadilla ja aktiivipöydällä.

Tiistaina äännekerholaiset tekivät pillillä erilaisia harjoituksia ja muut lapset pääsivät opettamaan muutamalle kummilapselle Käämeissä tupsun tekoa. Ulkoilimme ja sen jälkeen harjoittelimme joulujuhlalaulua ja keksimme lauluun esityksen. Muistelimme, miksi joulu on iloinen asia, koska oppimassamme laulussa lauletaan ilosta. Ruokailun jälkeen oli vuorossa leikkiä.
IMG_1541.JPG

Keskiviikkona valmistimme joululauluun rekvisiittaa. Joulukuusen, johon askarreltiin erilaisia koristeita ja isoihin kartonkipipareihin pursotettiin partavaahdosta kuorrutetta.

Torstaina Bee bot-robotti löysi uuden numeron 4. Lapset pääsivät etsimään lukuja ja muotoja roboteilla. Teimme kynätehtävän, osa lapsista pelasi oppimispelejä aktiivipöydällä, osa kinect- laitteella ja osa iPadeillä. Ja osa askarteli vielä joulurekvisiittaa joululauluun.IMG_0899.JPG

Perjantai tarjosi runsaasti liikuntaa kun kävelimme matkat jäähallille luistelemaan ja takaisin. Lapsista on tullut hurjan reippaita kävelijöitä. Käynnit jäähallilla ovat kannattaneet, luistelutaidot kehittyvät kertakerralta. Nyt halukkaat pääsivät luisteluharjoitusten lisäksi pelaamaan polttopalloa luistimilla sekä pelaamaan ringetteä. Lapset olivat tosi iloisia uusista onnistumisen kokemuksistaan.

IMG_1612.JPG
Viikon aikana Itsenäisyyspäiväjuhlaesitykseen osallistuvat lapset ovat aloittaneet ahkeran harjoittelun ja harjoituksen jatkuvat ensi viikolla. Aloitamme viikon sisällä keltaisessa huoneessa.