Viikko 8

Vielä tämä viikko... :)

Viime viikko oli levoton ja riitaisa. Aloitimme viikon muistuttelemalla kukin itseämme edellisestä viikosta ja lupasimme parantaa tapamme. Valitettavasti sopuisasta olemisesta jouduttiin keskustelemaan moneen kertaan :/ Viikko pitäisi vielä jaksaa ennen kuin kirmaamme lomalle. 

Palautimme mieliimme käynnin luontomuseossa ja aloimme suunnitella tarinoiden päähenkilöitä. Vaikeutta tuotti tussikynä, jota ei pysty pyyhkimään. Sovimme että kaksi paperia pitää riittää. Jokainen sai piirtämiseen apua omasta kasvunkansiostaan, johon viikonlopun aikana latasin lasten museossa ottamat eläinkuvat. Eläimet väritettiin vahaliiduilla ja aikuinen kirjasi valmiiseen suunnitelmaan päähenkilön ominaisuuksia, kuten erityistaidot, luonne, ystävät, viholliset jne. Jokaisen suunnitelma löytyy taas kasvunkansiosta.

IMG_1300.JPG
Hammasvalistus valtasi tilamme heti aamusta, joten pääsimme hetkeksi saliin leikkivarjolla leikkimään.

IMG_1314.JPG
Hammashoitaja Lea oli hauska. Hänellä oli mukanaan rekvisiittaa joiden avulla hän kertoi hampaiden harjaamisen tärkeydestä ja oikeasta hampaille sopivasta ruokavaliosta. Lapse kuuntelivat ja kyselivät kiinnostuneina ja saivat kotiin viemiseksi purukumia ja pastilleja. 

IMG_1317.JPG
Hammasvalistuksen jälkeen olimme sopineet vierailun kirjastoon, joten kiirehdimme sinne Marikaa tapaamaan. Marika kertoi meille eskarilaisten lukupassista ja vinkkasi meille eskarilaisille sopivia kirjoja. Jokainen sai lainata itselleen mieluisan kirjan.

Keskiviikko kului pajoja suunnitellen. Tölöläiset päätyivät tutkimaan aihetta kylmä-kuuma. Kuhalan pajalaiset ilmenivät hyvin eläinrakkaiksi. Kaikille pajoille on omat bloginsa, joista voi käydä lukemassa kuulumisia.

Torstain isossa salissa jumppaamista oli odotettu. Johanna piti meille todella hyvän tunnin tutustuttaen meitä koripallon alkeisiin ja sanastoon sekä pallonkäsittelytaitoihin.Tunnelmia loppurentoutuksestaPerjantaina saatiin kädet ja Aavikko sotkuun kun alettiin paiskoa savea. Ilmakuplien nitistäminen olikin lasten mielestä mieluisin osuus. Itse muovailu ja työstö olikin sitten nopeammin ohi :) No ehtivätpä leikkiä vielä ennen kuin kirmaamme lomille. Onneksi olimme silti varanneet sisällä oloon koko aamupäivän, koska sotku oli suuri! :))

1C2A7F27-5723-4D61-8050-FA49DB9AB9B2.jpeg
Puhuimme vielä ystävyydestä ja muistimme vihdoin laittaa jakoon ystävänpäiväkortit. Ystävänpäivää voi syyttä viettää ihan joka päivä!

Rentouttavaa lomaa kaikille! Nautitaan! Koen että tämä on nyt tarpeen ihan kaikille :) Loman jälkeen jatkamme Viidakossa.