Viikko 7

Penkkareita ja Wanhoja

Maanantai ja tiistai olivat hyvin samanlaisia päiviä. Maalasimme tarina-projektin tapahtumapaikkoja, aloimme tehdä logico tehtäviä järjestelmällisesti ja mikä tärkeintä tutustuimme uuteen Aavikkoon ja sen tarjoamiin leikkeihin.

IMG_1182.JPG
Pukuleikki on ilmennyt monen lapsen suosikiksi.

IMG_1184.JPG
Hiihtäjät lähtivät molempina päivinä tunnin leikkien jälkeen hiihtämään. 

IMG_1183.JPG
Keskiviikkona ehdimme aamusta tehdä P-kirjaimeen liittyvän kynätehtävän. 

IMG_1216.JPG
Kymmeneksi oli sovittu tapaaminen Forssan luontomuseoon. Luontomuseon on uusittu ja se on nyt ehdottomasti houkuttelevampi kuin ennen. Suosittelen kaikkia osallistumaan 3.3 museolla järjestettävään eläinpäivään. 

IMG_1221.JPG
Luontomuseossa meillä oli valokuvasuunnistusta. Meidän lapsille suunnittelema tehtävä liittyi tarina-projektiin. Nyt kun tapahtumapaikka on valmiiksi mietitty, piti lasten etsiä museosta heidän tarinansa päähenkilö. Lapset valitsivat tarinaansa sopivan eläimen ja ottivat siitä padilla kuvia. Eläimestä piirretään suunnitelma ja se toteutetaan ensi viikolla savityönä.

IMG_1220.JPG
Torstaina teetin muutamille taas itsearviointeja. Loput tekivät logicoja Railin ja turkoosien harjoittelijan Emmin kanssa. Kävimme myös musiikkiopistolla kuuntelemassa soitinesittelyä. Oli kyllä lahjakkaita lapsia!

IMG_1185.JPG
Päivän kohokohta oli penkkariajelulla olevat abit ja heidän heittelemät herkkunsa. Saimme kerättyä ison pussin  karkkeja ja sovimme että ne säästetään perjantain yhteissynttäreille. Tietysti parit karkit piti saada maistaa etukäteen :)

Perjantaina piti kovaa kiirettä ja oli menoa ja meininkiä! Synttäreillä tanssittiin, juostiin, kiljuttiin, herkuteltiin... ja kivaa oli :) 

IMG_1260.JPG
IMG_1264.JPG


Synttäreiltä juostiin syömään ja syömästä juostiin Wanhoja katsomaan ja tansseista juostiin välipalalle. Eskarilaiset eivät voineet muuta kuin huokailla ihastuneesti wanhojen pukuloistoa! Väitän että jos ei tänään tule uni yhdeksään mennessä ei sitten koskaan! :)

Maanantaina jatketaan Aavikossa.
Hyvää viikonloppua!