Viikko 44

Syntymäpäiviä ja tohinaa

Viikko on ollut täynnä tohinaa ja suunnitelmat on mennyt uusiksi monta kertaa. Kirjaimet ja numerot jäivät välistä kaiken synttärijärjestelyiden, Lasten Forssa seminaarin, lähestyvän isänpäivän ja pajaviikon ja ja ja... vaikka minkä vuoksi.

IMG_0322.JPG
IMG_0323.JPGMaanantain vieraita Lasten Forssa seminaarista

Maanantaista keskiviikkoon meni askarrellen lepakkokoristeita syntymäpäiville ja isien/pappojen yllätystä järjesteltäessä. Isänpäivä piti valmistella jo tällä viikolla, koska pajaviikko sekoittaa normaalin toimintamme ihan vallan. Lapset ovat saaneet pajat tietoonsa ja suunnittelupalaverit on pidetty. Toiminta alkaa maanantaina kaikilla yhteisesti salista.

CFDD982A-4618-40F1-B5D7-398857C13F40.jpegE213B170-DEAA-452B-A268-B8CFA797A6AE.jpeg1B470D9A-0ACA-4562-A828-EE03D36E67A7.jpeg
Torstain synttärit olivat yhtä juhlaa. Raili otti mukaan koululle säkillisen varusteita leikkejä varten, mutta discoilu ja tanssiminen vei voitin. Ymmärrän miksi vanhemmat eivät välttämättä halua järjestää suuren joukon synttäreitä omissa kodeissa :)) Laitan loppuun useita kuvia synttäreiltä. Muffinsit onnistuivat hyvin ja ilmapalloja puhallettiin oikein urakalla. Seuraavat suuret juhlat ovatkin sitten hieman ennen jpulua tai heti vuoden vaihduttua.

Perjantaina Raili piti taas Fun Friendsiä ja toinen puolikas teki loppuun keskeneräiset askartelut ja teki kynätehtävät kirjaimista S ja N. Tehtävien tekeminen oli kysyttäessä päivän parasta antia. Hyvä näin. Toivottavasti intoa riittää vielä kauan. :)

Tapaamme maanataina salissa koko eskarin voimin. Minä vedän tutkimuspajaa, Raili liikuntapajaa. Muita pajoja joihin ryhmäläisiä on ilmoittautunut on metsä-, askartelu-, kokki- ja rakentelupaja. Pajaryhmissö pysytään aina klo14 asti. Puolikkaat haetaan pihalta normaalilla sovitulla tavalla.
Toivottavasti viikko on antoisa ja mieluisa.

Hyvää viikonloppua!