Viikko 39

Viikko 39

Viime viikon A-kirjainta päätettiin jatkaa heti maanantaina, jotta se pysyisi mielessä. Otimme myös käsittelyyn jo seuraavan kirjaimen joka on I. Lähdimme kahdessa erässä iPadit mukanamme kaupungille kuvaamaan kirjaimia sekä I ja A sanoja. Toinen porukka pyöri torin liepeillä ja toinen ryhmä lähti Prisman suuntaan.

IMG_0188.JPG

Tiistaille oli varattu kirjastovierailu. Kirjastonhoitaja esitteli lapsille lastenosaston kirjoja. Hyllyjen kätköihin oli piilotettu Kurttuuli-pässi, joka piti löytää kierroksen aikana. Lopuksi kuulimme vielä hauskan lohikäärme sadun. Opastuksen jälkeen jäimme selaamaan ja ihailemaan kirjoja. Jokainen lapsi sai lainata itselleen yhden kirjan.

IMG_0229.JPG

Lapset tykkäsivät käydä kirjastossa ja selailivat ja etsivät kirjoja suurella mielenkiinnolla. Suosittelen ehdottomasti kaikki perheitä käymään kirjastossa lasten kanssa! :) Kirjaston jälkeen säntäsimme Keskuspuistoon, jota Karhupuistoksi kutsumme, leikkimään ja kisailemaan.

IMG_0230.JPG

Keskiviikkona oli lapsilla kova päivä. Keskittyminen oli monella koetuksella kun tehtiin sekä Friendsiä että Villi Veturia. Friendsissä ilmennettiin tällä viikolla mielen sisäisiä tunnelmia. Pohdittiin erilaisia tunnetiloja, sitä miltä ne näyttävät ja tuntuvat. Lapset pääsivät myös eläytymään tunnetiloihin musiikin ja maalaamisen

IMG_0145.JPGIMG_0146.JPGIMG_0151.JPG
Villi Veturin kertomuksen nimi oli Sinnikäs Simo. Yritimme päästä sormenjälkien avulla ammevarkaan jäljille ja opimme I kirjaimen.

IMG_0144.JPG
Torstaina ei tehty yhtään kynähommia. Leivoimme taikataikinasta vaahteranlehtiä, jotka aiomme maalata ensi viikolla kun pääsemme sateenkaareen ja ateljeehen.

IMG_0153.JPG

IMG_0154.JPG

Taikataikinan muovailu ja syksyinen askartelu oli lastenkin mielestä mukavaa vaihtelua edellisen päivän hieman raaskaampien tehtävien jälkeen.

IMG_0163.JPGIMG_0232.JPGIMG_0233.JPG


IMG_0167.JPG

Viikon viimeinen päivä kului luistellessa harjoitteluhallilla violettien kanssa. Harjoitteluhalli oli huomattavasti vilpoisempi kuin edellis kerran jäähalli, mutta hyvin lapset silti jaksoivat.

Ensi viikolla olemme sateenkaaressa. Pääsemme mm. maalaamaan vaahteranlehtiä, keskiviikkona Feeniksiin koripallotapahtumaan ja torstaina kodalle.

Hyvää viikonloppua kaikille!