Viikko 22

Viikon 22 ohjelmaa

Tekijä: Emmi Isaksson
Viimeinen eskariviikko on nyt ohi. Viimeiseen viikkoon mahtui vielä maanantaina viimeisen kirjaimen, ö:n harjoittelu. Lapsetkin tekivät tehtävää yllättävän reippaasti, kun kuulivat sen olevan viimeinen eskaritehtävä. :D Kotiin tuoduista kansioista voi katsoa oman lapsen kehittymisen vuoden aikana. Ruokailun jälkeen kävimme vanhempainyhdistyksen tarjoamalla jäätelöllä Piipputerassilla.
IMG_1759.JPGIMG_1764.JPG
Tiistaina tulevat eskarit olivat tutustumassa eskariin. Ryhmämme sai esitellä pienimmilleen eskarin tilat, leikkiä ulkona ja opastaa ruokailussa. Saimme jälleen olla ylpeitä tulevista koululaisistamme, sillä he osasivat näyttää hienosti esimerkkiä!

Keskiviikkona kävimme retkellä kotonamme. Lapset mm. hyppivät trampoliinilla, pelasivat jääkiekkoa ja jalkapalloa, leikkivät kotia, kävivät pulahtamassa jääkylmään veteen, leikkivät hippaa, tasapainoilivat ja tietysti söivät eväät. Päivän huippuhetki oli luultavasti Railin antama vesisuihku. :D Päivästä löytyy kuvia omasta kansiosta.

Torstaina leikimme viimeiset leikit sisällä ja lähdimme lasten toiveesta Kirkkopuistoon.
Lapsille jaettiin eskaritodistukset ja karkkia. Torilla tavattiin myös yllätykseksi Nelli, jonka nähden jaoimme kaikille eskaritodistukset.
IMG_2602.JPG

Omasta puolestani tahdon kiittää jokaista vanhempaa. Olette kasvattaneet hienoja lapsia, joiden kanssa muutama kuukausi meni aivan liian nopeasti. Hieman haikein tunnelmin sujui minunkin viimeinen eskaripäivä. :( Erittäin hyvää kesää ja moikataan kun tavataan. Kiitos!