Viikko 18

Viikon 18 ohjelmaa

Tekijä: Emmi Isaksson
IMG_1597.JPGIMG_1593.JPG
Lyhyt, mutta tapahtumarikas viikko on loppupuolella. Keskiviikkona osa ryhmästä lähti Turun linnaan retkelle. Ensimmäisenä ohjelmistossa oli syöminen Raxissa, ja lapset ovatkin kertoneet pitkin viikkoa, mitä kaikkea siellä pystyi syömään. :-)
IMG_1591.JPGIMG_1592.JPG
IMG_1599.JPGIMG_1596.JPG
IMG_1604.JPGIMG_1602.JPG

Ruokailun jälkeen matka jatkui Turun linnaan pikkuritari-kierrokselle. Linnassa asuva neito antoi monipuolisen historiapläjäyksen. Matkan aikana lasten tuli myös tarkkailla, löytävätkö he ritarille kuuluvia esineitä. Lopuksi jokainen lapsi aateloitiin pikkuritariksi. 
Kuvia Turun linnasta erillisessä kansiossa:) 

Toisen ryhmän kanssa kävimme keskiviikkona harjoittelemassa Keskuskoulun kentällä jalkapalloa tulevaa eskaricuppia varten.

Torstaina harjoittelimme uuden kirjaimen H. Ennen kynällistä tehtävää lapset saivat ryhmässä keksiä H-kirjaimella alkavia sanoja, jotka sitten esitettiin muille. Loput koittivat arvata, mikä sana on kyseessä.
IMG_2219.JPG
Lasten still-kuva hapankorpusta.
IMG_2216.JPG

Häät alkamassa. :) 
IMG_2218.JPG
Haamu pelottelemassa karkuun juoksevia lapsia.

Ulkoilussa kävimme Kirkkopuistossa pelaamassa Turkoosit-ryhmää vastaan jalkapallo-ottelun lasten sanojen mukaan "ihan oikeilla säännöillä ja oikeilla pelipaikoilla ja vaihdoillakin." 

Perjantaina koitti vihdoin odotettu eskaricup, joka pelattiin tulevalla MM-kisa teemalla. Ryhmämme maa oli Saksa. Ennen pelejä pidimme yhteistä alkulämmittelyä, ja tsemppasimme toisiamme otteluihin. Koko päivän lapset toimivat "kuin oikeat jalkapalloilijat alkuhuutoineen, tsemppauksineen, loppuhuutoineen ja kättelyineen. Lapset innostuivat peleistä ja oli suuri harmi, kun pelit loppuivat niin nopeasti ja palattiin takaisin eskarille. Eskaricupista myös kuvia erillisessä kansiossa. Mutta loppuun vielä hyvän mielen kuva joukkueestamme:
IMG_1721.JPG