Viikko 1

Paluu arkeen

Loman jälkeinen viikko alkoi rauhallisesti. Osa lapsista jatkoi vielä lomailua, mutta kyllä meitä oli silti runsaasti paikalla. Ryhmässämme aloitti myös uusi tyttö, joka toivotettiin ryhmään hyvin sydämellisesti tervetulleeksi. Kävimme läpi lasten kuulumisia lomalta, joulusta ja uudestavuodesta. Lapset saivat leikkiä aamulla pitkään ja yhteisest leikimme tutustumisleikkiä.

Kekiviikkona askartelimme ja maalasimme ilotulituksia. Töistä tuli todella hienoja. Hieman niitä pitää vielä kuivuttua jatkaa.

IMG_0762.JPG
Työ harjoitti erityisesti ohjeiden kuuntelua ja saksien käyttöä. Paperirullista tehtiin muotteja joilla raketteja painettiin. Maalien kanssa piti olla tarkka ettei uusi matto tahriintuisi.

Torstaina alkoi kunnon eskaritohinat. Villi Veturi on seissyt Niiskulan asemalla jo liian pitkään, joten nyt oli aika jatkaa matkaa. Niiskulasta lähdettyä saimme kyytiin R-kirjaimen. Kynätehtävät olivat loman jälkeen mieluisia ja niitä tehtiin suurella hartaudella, ja jatkettiin vielä perjantainakin. Perjantaina, kun saatiin kynätehtävät valmiiksi jatkettiin vielä ilotulitusmaalauksia. Raili piti ryhmälle perjantaina ensimmäisen loman jälkeisen Friendsin. Puhe oli taas tunteista ja kerrattiin syksyllä käytyjä aiheita.