VKO 47

Itsenäisyyspäiväharkkoja, viikon eskari, uimakoulut, kummitoimintaa ja kotaretki

Maanantaina kuulimme ja näimme taas viikon eskarin terveisiä viikonlopulta. Ihania kuvia. Huomaa, että on tosi tärkeää itse viikon eskarille kuin toisillekin kuulla ja nähdä asioita kaverin kotoa ja lempipuuhista. Me opimme tuntemaan toisiamme paljon paremmin näiden teidän ottamien kuvien avulla. Iso kiitos viitsimisestä!
Lisäksi osa ryhmästä aloitti harjoitukset tulevaa itsenäisyyspäivän juhlaa varten.
Myös leikille jäi aikaa.

Tiistaina oli uimakoulu numero kolme. Tällä kerralla osa harjoitteli liukuja ja uimista ja pääsi harjoittelemaan sitä syvään altaaseen. Meillä on tosi taitavia uimareita, ja rohkeita. Osa harjoitteli leikkien avulla sukeltamista ja liukuja. Kaikki pääsivät aaltoihin ja leikkimään veden kanssa myös vapaasti. Lopuksi sauna ja eväät.

Keskiviikkona osalla oli taas itsenäisyyspäiväharkat ja toiset ulkoilivat. Sisähommat jatkuivat kaikilla kummiryhmä Käämien kanssa askarrellen punaisia tupsuja. Isot auttoivat pieniä. Tämän lisäksi harjoittelimme Käämien kanssa joulujuhla esitystämme. Kun pikku Käämit lähtivät syömään meille jäi vielä aikaa pieniin pelihetkiin omassa aurinko huoneessa.

Torstai pelästytti meidät aamulla ika vinhalla tuulella kun matkasimme kohti uimahallia. Tänään oli vuorossa viimeinen uimakoulu, voihan harmi, ajatteli kovin moni. uutena juttuna tänään sai halukkat myös laske liukumäkeä ja rentoutua poreammeessa. Uimakoulun opettajan terveiset: "Kaikki ovat menneet jo näillä neljällä kerralla tosi paljon eteenpäin. Nytkannattaisi käydä perheen keskenkin uimassa niin uimataito kehittyisi ja vahvistuisi."

Perjantaina oli ensimmäinen Turkoosin ryhmän kotaretki. Tuo ilma se muuttuu niin nopeasti , että eilisestä lumesta ei enää ollut tietoakaan, mutta KURAA oli senkin edestä. (Anteeksi nuo vaattteet :() No onneksi kaikilla oli kyllä hyvä varustus ja saimme nauttia sekä kodan lämmöstä että metsän ja ojien ihmeistä. :) Aloitimme aamupiirillä, jonka jälkeen leikimme Herra Sutta yhdessä kentällä. Sen jälkeen sai leikkiä vapaasti kunnes hiillos kodan tulisijalla oli hyvä. Sitten vaan makkaran paistoon ja eväiden syöntiin.
Hauskaa meillä oli. Nyt mukavaa viikonloppua kaikille!