Vko 41

Vko 41 N kirjain, musiikkiseikkailu, Fun Friends ja lelupäivä

Maanantaina Axel taas tapansa mukaan veneili Loimijoella ja saapui uudelle laiturille. Täältä oli laukkuun tarttunut taas paljon uusia tavaroita. Mysteerilaatikossa oli tälläkerralla onneksi jotain, uusinkirjain jika tunnistettiin N kirjaimeksi. No laukkuhan sisälsi mielenkiintoisia esineitä; nukke, nalle, naamari, nappi, nuppineula ja numeroita. Olipas melkoinen kirjo tavaroista ja kyllä oli hauskaa miettiä mitä se Axeli oli niillä tehnyt. Muodostimme kolmen lapsen ryhmiä ja niillä oli aika helppo rakentaa kehokirjain N. Lopuksi teimme N tehtävän.

Tiistaina keskustelimme ensin tulevasta pajaviikosta. Lapset miettivät mitä tarkoittaa paja. Ja sitten millaisissa pajoissa olisi mukava työskennellä. Otamme aiheita ylös loppuviikosta ylös.
Tämän jälkeen lähdimme kohti seurakuntataloa ja musiikkiseikkailua. Tarinassa etsittiin omistajaa kultaiselle korulle. Tarina päättyi siihen, että koru oli tarkoitettu Suomelle joka täyttää 100 vuotta.

Keskiviikkona oli kolmas Fun Friends kokoontuminen. Aiheena tunteet; sinun tunteet. Tästä lisää Fun Friends sivulla. Kuvia viikkokuvissa.

Torstaina esiteltiin pajavaihtoehdot ja kyseltiin Turkoosien lasten toiveita pajaviikon aiheeksi. Viikolla 45 toteutetaan ensimmäinen pajaviikko. Silloin lapset saavat valita mieluisimman pajan eri vaihtoehdoista. Kyselyjen perusteella vaihtoehtoja olisi ainakin askartelu ja käden taidot, liikunta, leivonta, media jne. Kyselyn jälkeen leikimme kirjainleikkiä.

Perjantaina oli tulevan lomaviikon kunniaksi omanlelunpäivä. Yhteisiä leikkejä syntyi mukavasti. Lisäksi herkuteltiin synttärikarkeilla ja opiskelijan tarjoamilla karkeilla, joita hän tarjosi viimeisen harjoittelupäivän kunniaksi.