Vko 37

Vko 37 A - kirjain, taikuutta ja friendsiä

Maanantaina Axel Wahrenin tarina jatkui. Axel päätti lähteä soutelemaan pitkin Loimijokea. Hän oli ottanut tavoitteekseen soudella koko vuoden ajan ja pysähtyä monille laitureille reitin varrella tutustuakseen vielä paremmin kotikaupunkiinsa a eskaritoimintaan. Nyt Axel oli pakannut valmiiksi matkalaukkunsa matkaansa varten ja me kurkistimme mitä laukusta löytyi. Olipa siellä aika erikoisia asioista. Ensin salaisuuslatikosta löutyi A- Kirjain. No tietenkin A , sillä onhan se Axelin oma kirjain.
Matakalaukusta löytyi myös avaimet, avaimenperä, appelsiini, apina, pala aitaa, aurinkolasit ja auringonkukka. Hetken mietittyämme joku keksi, että nämä kaikki tavarat alkavat A:lla.
Axel halusi opettaa meille A- kirjaimen.
Teimme tarinoita A esineistä, keksimme lisää uusia A juttuja, teimme A kirjaimen itsestämme ja etsimme aurinkohuoneesta a esineitä. Lopulta olimme valmiita jo harjoittelemaan A kirjainta taikakynällä ja ihan oikeallakin kynällä.

Tiistaina toinen puolikas aloitti friends kerhoilun. Kerhon nimeksi tuli Kummituskerho 😊. Toivotaan ettei asiat muutu liian pelottaviksi. Käsittelimme aiheita minä, mistä minä pidän, millainen minä olen ja miten on kiva tapa kertoa toiselle asioita ( hymy, silmiin katsominen ) . Toinen puolisko leikki ja klo 10.15 kaikki matkasivat kohti teatteritaloa ja Taikuri Luttisen esitystä. Olipa hieno kokemus, toisiaan ihmeellisemmät taikatemput ja sisääänrakennuttu aihe ystävyys ja kiusaaminen. Kiitos taikuri Luttinen.

Keskiviikkona toinen ryhmä aloitti Fun Friends toiminnan. Kerhon nimeksi tuli Tuli-ryhmä. Aihe oli sama kuin toisillakin ja saimme aikaan mukavia keskusteluhetkiä. Toiset muistelivat beebotin avulla A- kirjanta. He koodasivat itsensä A:n luokse ja etsivät beebotin avulla A sanoja. Mona jatkoi osan kanssa matikkaharjoituksia.

Torstaina olimme muskarilla yhdessä pinkkien kanssa. Lauloime erilaisia syksylauluja. Metsässä kasvoi havupuu ja lehtipuu, sekä monia muita syksyn ihmeitä. Lisäksi alkoi sataa vettä ja lopuksi rentouduttiin satuhieronnan avulla.

Perjantaina osa teki matikkaharjoituksia ja osa leikki aurinkohuoneen antimilla.
Viikonloppua kaikille.