Vko 35 ja 36

Vkot 35 ja 36

Viikolla 35 ( 28.8.-1.9.) oli saliviikolla. Sali tilana innosti liikkumaan ja erilaisten leikkien avulla harjoittelimme perusliikunta taitoja (konttaamista, ryömimistä, juoksua, hyppelyä ym).
Kävimme myös ensimmäisillä musiikkihetkillä muskarilla. Syksyiset laulut ja leikit innotivat ssoittamaan ja laulamaan. Perjantaina kertailimme meidän kolmea sääntöä ( olen kaikkien kaveri, annan työrauhan ja vie tavarat paikalleen) . Teimme niistä ns mind mapin lasten kanssa ja yritimme miettiä mitä kaikkea nuo säännöt pitävät sisällään.

Viikko 36 alkoi tutustumalla Beebottiin, meidän koodimehiläiseen. Opettelimme koodaamisen alkeita ensin erilaisten robottileikkien avulla ja sitten koodailemalla beebottia paikasta toiseen. Beebot on meillä mukana aika monessa toiminnassa.
Tiistaina numero yksi tuli tutuksi. Topi siili oli ostanut oman herätyskellon ja nyt oli aika alkaa opetella numeroita jotta tietää mitä kello milloinkin näyttää. Ykkösopettelun jälkeen menimme Wahrenin puistoon viettämään Vasufestiä ja etsimään erilisia salaisia QR koodeeja.
Keskiviikkona toinen puolisko tutustui beebottiin.
Torstaina kuuntelimme tarinaa Forssan synnystä ja Axel Wahrenista. Rakensimme lalttialle meidän oman Forssan puistoineen, taloineen, tehtaineen ja kauppoineen. Lauloimme joki laulua ja kuuntelimme veden virtausta. Tarina synnytti monia kysymyksiä koskien sekä mennyttä että tätä päivää.
Perjantaina osa teki matematiikka tehtäviä ja osa piirsi kuvan eilisestä tarinasta.
Hyvää viikonloppua!