Vko 1

Leikkiä, tehtäviä ja kivapäivä

Tiistaina aloitimme reippaina uuden vuoden ja uudet kujeet. :)
Oli mukava taas tavata kavereita ja leikit lähtivät helposti käyntiin sateenkaarihuoneessa. Katsoimme yhdessä tuttuun tapaan kalenterin ja huomasimme, että vuosi oli vaihtunut. Aloimme seurata säätiloja uudella tavalla, pylväsdiagrammin avulla. Se joka kertoo kavereille mikä ja monesko päivä on, saa myös olla meteorologi ja hän värittää Tammikuun diagrammista oikein säätilan ruudun. Näin voimme kuun lopulla vertailla millasia säätiloja Tammikuu on meille suonut ja millaista säätä on eniten/vähiten jne. Ulkoilu omalla pihalla alkoi kurahousuissa joten tarkistakaa taas kaikki, että kaikki varusteet ovat kunnossa. Katsoimme mikä on kannustuspurkkien tilanne ja hyvältä näytti. Tavoite saavutettiin ja Kivapäivä odottaa. Se päätettiin, perjantain lelupäivä!

Keskiviikkona ulkoilimme ensin ja sitten sisälle. katsoime kalenterin ja säätilan, tuntuu aika harmaalta tämä vuoden alku. No onneksi lapset ovat iloisia. Leikit jatkuivat ja osa teki myös erilaisia äidinkieleen liittyviä tehtäviä Monan kanssa.

Tortaina touhuiltiin aikalailla samalaisiaa merkeissä. Tämä viikko on pyhitetty leikille ja tehtäville.

Perjantaina ulkoiltiin taas harmaasa ja sateisessa säässä. Sisällä alkoi heti touhuilut. Kalenterin ja sään jälkeen oli vuorossa oman lelun leikit.
Leikkien loputtua jokainen sai kertoa lelustaan ja siitä mistä sen oli saanut. Lopuksi katseltiin vielä yksi katsomatta jäänyt viikon eskarilaisen video. Kaikki jo tehdyt eskarivideot voitte nähdä oman lapsenne kasvunkansiosta pedanetistä. Uusi viikon eskari arvotiin ja hänen terveisiä jäämme odottamaan. Hyvää viikonloppua!