Vko 46

Vko 46 Uimakoulua, teknologiaseikkailu ja musiikkia

Maanantaina kuultiin tulevan viikon eskarin kuulumisia viikonlopulta. Katsoimme kalenteri ja hupsis marraskuu on jo melkein puolessa. Näin se aika kuluu. Maanantaihin mahtui vielä leikkiä ja pieni uimakoulu info.

Tiistaina oli ensimmäinen uimakoulukerta. Lapset oli jaettu neljään ryhmään, uimatason mukaan. Kaksi oli uimaopetuksessa ja kaksi muuta leikki aaltoaltaan matalassa osassa. Puolivälissä vuorot vaihtuivat. Täytyy kehua ja sanoa että onpa reippaita vesipetoja meillä. Kukaan ei pelännyt vettä tai kieltäytynyt toiminnasat. kaikilla riitti touhua ja iloa. (kuvia tulee kasvunkansioihin ja yhteiseen osuuteen)Uimakoulun päätteeksi sauna ja eväät ja sitten alkoikin monen jalka painaa kun taapersimme kohti eskaria. Taisi tällä kerralla muutama ihan nukahtaa satuhelkellle. Väsymyksestä huolimatta odotamme innolla jo seuraavaa kertaa!

Keskiviikkona oli Axeli eskarin valloittanut erilaiset teknologia välineet. Oli tietokone nallea, viruspeliä, pimeää seikkailuhuonetta ja sähkönjakamista. Opinsys oy oli kyllä pistänyt parastaan ja tekemistä ja ihmettelemistä riitti. Miten se naurattikaan kun nalle nosti kätensä vaan tietokonetta näppäilemällä tai kuinka oli hauska koodaamalla saada ilkeät virukset kuriin. Myös henkilökunta sai uusia kivoja ideoita ja ajatuksia tulevaan.

Torstaina marssimme kohti vesihelmeä ja uimakoulu kakkosta. Vesipeyuhu, tekniikkaopettellu ja aallot odottivat. Hyvin meni nytkin.
Vielä on kaksi kertaa jäljellä ensi viikolla.

Perjantaina beebot oli kuullut, että joulu lähestyy. Se päättikin löytää uuden joululaulun. Lapset koodasivat beebotin numeroille joiden takaa paljastui laulu, mutta oliko se joululaulu, se selvisi vasta kun beebot pääsi kohteeseensa. Saarilaulu, sysslaulu tervehdyslaulu....eihän sitä joululaulua meinannut löytyä ollenkaan. Mutta sitten numero viiden kohdalla alkoi kuulua tonttujen tanssia ja siinähän se oli; uusi joululaulumme Tonttujen piiri. Tämän laulu voitte kenties kuulla joulujuhlassa.