Vko 50

Joulu lähestyy...

Maanantaina aloitimme viikon joulujuhlaharjoituksilla pienten Naakkeleitten kanssa. Omalle metsäpaikalle emme harjoitusten jälkeen lähteneet, vaan suuntasimme omalle pihalle tehtaankoululle. Eväitten ja leikkien jälkeen siirryimme puiston puolelle eskaritehtäviin. Kuunteluharjoituksia ja alkäänteitä liikkuen ja monen kommentti oli kun lähdimme eskarille, että olipas hauskaa 😆.
Maanantaina pääsimme uuteen huoneeseen iltapäiväksi, koska aurinkohuoneessa tehdään remonttia.

Tiistaina lähdettiin kauniissa lumisateessa kodalle. Siellä oli yllätys, jota Annen kanssa olivat syksyn synttärisankarit suunnitelleet. Pidettiin juhlat🎉. Sankarit olivat esittäneet toiveita, joista osa voitiin toteuttaa. Oli yhteisleikkiä, paistettiin makkaraa ja herkuteltiin kääretortulla sekä mehulla. Lisäksi oli aarteenetsintää ja makoisa aarre löytyikin😁. Aarrepisteillä oli myös jo tuttuja kirjaimia ja löytyi myös kaksi uutta. Järjestelimme niitä peräkkäin ja saimme muodostettua sanan, joulu.

Keskiviikkona heti aamulla puolet ryhmästä olivat sirkuskoulussa. Siellä opastettiin ja harjoiteltiin tekemään kuperkeikkaa, kärrynpyörää, aasinpotkua ja sivuhyppyjä käsillä. Opettelimme myös temppuja renkailla, nappaamaan niitä jalkoihin ja käsiin ilmasta, heijaamaan rengasta pään ja nenänpäällä sekä erilaisia "lättyheittoja". Toinen opettajista näytti käsilläseisontaa telineellä, se oli hurjan näköistä. Ulkoilimme torilla laskien mäkeä lumikasalla. Toinen ryhmä pääsi sirkustelemaan ruokailun jälkeen.
C30E8BEC-A54A-46DB-8571-1936D347EA19.jpeg


Tostaina olimme aamulla joulukirkossa. Siellä Sanna-pappi ja "kirkonrotta" kertoivat joulun tarinaa ja lauloimme muutaman laulun. Leikimme hetken kirkkopuistossa. Tulimme sitten sisälle tekemään Fun Friends -tehtäväkirjojen tehtäviä ja katsomaan tämän päivän joulukalenterin luukun.

Perjantaina harjoittelimme aamulla joulujuhlaa varten ja kaikki sujui todella hienosti. Lähdimme sitten ulkoilemaan hetkeksi ennen yhteistä muskaria keltaisen ryhmän kanssa. Lauloimme ja leikimme joululaulujen tahtiin.