Vko 48

Saliviikon kuulumiset

Tämä viikko aloitettiinkin poikkeuksellisesti kodalla. Kuraa ja vettä riittää, mutta meidän touhujamme ne eivät haittaa 😀.
Yhteisten leikkien lisäksi luettiin tarina, jossa Kisu Pikkukuun tapaa kuninkaan. Tarinan jälkeen keskusteltiin siitä, kuinka meistä jokainen on erityinen ja tärkeä. Lisäksi riimiteltiin ja arvailtiin vihjeistä.

Tiistaina olimme omalla metsäpaikalla ja Suvi tuli mukanamme kertomaan tunneasioista. Aiheena oli miten voi palkita itseään kun on yrittänyt kovasti jotain asiaa, vaikka se olisi haastavaakin. Jokainen sai liimata kirjaansa mieleisensä kuvan jolla haluaisi palkita itsensä.

Keskiviikkona olimme yhdessä keltaisen ryhmän kanssa heidän metsäpaikallaan.Tutustuimme hieman muotoihin (kolmio,neliö, ympyrä ja suorakaide) erilaisten leikkien avulla.

Torstaina saivat keltaiset vierailla sinisten metsäpaikalla. Ihana katsella, miten hienosti leikit sujuvat yhdessä.

Perjantaina lähdimme viemään tekemämme tupsut ankkalammen sillalle. Ihanat punaiset tupsukoristeet siellä koristavat siltaa lauantaina joulunavauksessa😍.
Matkalla poikkesimme kaupungintalon alakertaan, siellä lapset huomasivat kuvan eskaristamme ja katsoimme näyttelyä kaupungintalo 40v. Ulkona tunnistettiin seinällä oleva Forssan vaakuna 😀
Kaupungilla kulkiessa tutkittiin muotoja ja välipala syötiin torilla paviljongissa.
Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi juteltiin joulunajasta ja kirjattiin lasten toiveita joulukuun ohjelmasta. Piparien leipomista, joululauluja, elokuvan katselua, jouluaskarteluja - nämä olivat joulukuun toiveita😁. Eskarilla katsottiin myös varhaiskasvatuksen joulukalenterin ensimmäinen luukku.