Vko 40

Nimetön #ec1e

Maanantaina olimme metsässä ja Suvi tuli kertomaan meille taas Friends-tunneasioita. Ehdimme myös leikkimään eväiden syönnin jälkeen.

Tiistaina kodalla opiskelijamme Helena leikki lasten kanssa Kim-leikkiä. Sen jälkeen leikimme sateisessa metsässä. Ennen eväiden syöntiä tutkimme puita, mitä eroa on havu- ja lehtipuilla, mitä havu- ja lehtipuita meillä Suomessa on. Kodan metsästä löysimme koivun, tammen, pihlajan ja vaahteran. Eväiden syönnin jälkeen luimme Mikko Mallikas tulee iloiseksi -kirjan.

Keskiviikkona lähdimme urheilutalo Feniksiin tutustumaan koripalloon. Saimme kuljettaa palloa, pompotella, heitellä koreja, harjoitella eri heittotyylejä parin kanssa ja leikkiä kuka pelkää puolustajaa -leikkiä. Yläkerrassa tapasimme Feniks -linnun ja saimme juoda mehut ennen eskarille lähtöä.

Torstaina jäimme ensin sisälle askartelemaan ja tekemään tehtäviä. Opiskelijamme Helena maalasi lasten kanssa syksyiset puut, puolet ryhmästä tunnisti havu -ja lehtipuiden osia sekä leikkasivat ja liimasivat niitä omaan vihkoon. Istutimme vielä luumunkiviä multaan. Meillä on ollut luumuja eväänä ja lapset ovat miettineet kasvaako siemenistä luumupuu. Päätimme kokeilla sitä ja otimme kivet talteen.

Perjantaina olimme luistelemassa. Nyt meitä oli ohjaamassa jääkiekkoilija. Harjoittelimme mm. erilaisia potkuja, liukuja ja pujottelua. Lopuksi saatiin luistella vapaasti ja kyydittelimme toisiamme aputuoleilla. Se oli hauskaa :)