Vko 37

Sateenkaari

Maanantaina saimme kutsun Taikuri Luttisen esitykseen. Siellä Luttinen jutteli kiusaamiseen liittyvistä asiosta tehden samalla taikatemppuja. Esitys oli todella hauska ja lapset saivat osallistua omilta paikoiltaan. Hauskin oli temppu, jossa Luttinen heitti yleisöön lasillisen vettä.
Tiistaina oli sinisten ja keltaisten yhteinen kotapäivä. Kunnon vesisateessa, mutta iloisilla mielillä lähdimme matkaan. Kodan tullella lämmitettyjä lettuja saatiin välipalaksi😋.
Kuusen ja männyn eroja ja samankaltaisuuksia mietiskeltiin ja tietysti kerättiin käpyjä. Suuri rupisammakko hyppeli kodan "pihassa" ja sitä katsellessa pohdittiin elävien olentojen kohtelua.
Ojassa ollut vesi houkutteli onkien rakentamiseen ja kalastajia olikin pian useita ojan reunalla.
Kuraisina, märkina ja erittäin onnellisina palasimme mukavan kotaretken jälkeen eskarille😂.
Keskiviikkona päästiin omalle metsäpaikalle, jossa Suvi kävi pitämässä meille ensimmäisen friends-tuokion. Ja löydettiinpä sieltä kanttarelleja ja suppilovahveroitakin 😍.
Torstaina aamupäivä kului sisähommissa - suoritimme mediapassin. Nyt meillä on lupa käyttää ipadia ja smart-boardia, kunhan noudatamme niitä koskevia sääntöjä. Lisäksi halukkaat saivat maistaa eilen keräämiämme sieniä paistettuna. Ja puistossa happihyppelyllä tutustuttiin aronia- sekä pihlajanmarjoihin, myös maistamalla😰.
Perjantaina ensimmäinen luistelukerta😆