Vko 36

Aurinkohuoneen kuulumiset

Maanantaina pääsimme keltaisten kanssa kodalle. Oli mukavaa leikkiä yhdessä ja opetettiin keltaisille meidän jo harjoittelema "poni"-leikki. Kodassa tulen äärellä mietittiin eskarin sääntöjä ja ihana keskusteluhetki meillä tästä tärkeästä aiheesta olikin. Näin yhteistuumin sovittiin olevamme kavereita kaikkien kanssa ja puhuttiin työrauhan antamisesta. Näistä ihanista lämminhenkisistä keskusteluista me aikuiset olemme oikein ylpeitä.
Tiistaina valtakunnallisen VaSu -päivän kunniaksi kiersimme Wahren-puistossa. Sinne oli laitettujen QR-koodien taakse monenlaisia tehtäviä ja lisäksi tapasimme paljon tuttuja aikuisia ja lapsia. Paikalle oli kutsuttu kaikkien päiväkotien lapset ja aikuiset. Aurinko paistoi ja meillä oli mukavaa, varsinkin , kun saimme mehua ja pullatkin 😋. Ja ehdittiinhän me siniset vielä karhupuistoonkin.
Keskiviikkona saimme omassa metsäpaikassamme leikkiä ja tutkia luonnon ihmeitä. Lisäksi meidän mielipiteemme eskarivuoden tärkeistä asioista kyseltiin.
Torstaina leikkiä omalla pihalla. Keskiviikkona ja torstaina myös yksilöllisesti matikan tehtäviä.
Perjantaina sinisten ja keltaisten yhteinen musiikkituokio muskarin tiloissa😀🎶

Ensi viikolla luistelemaan, joten kaivelkaahan välineet valmiiksi: luistimet, KYPÄRÄ, luistimien terän kuivaukseen pikkupyyhe ja MUISTAKAA PAKATA TAVARAT KASSIIN, JONKA LAPSI PYSTYY KANTAMAAN JÄÄHALLILLE. REPPU ON PARAS😁