Viikon kuulumiset

Pikkuhiljaa tullaan tutummiksi ja eskaripäivät sujuvat vauhdikkaasti. Omassa metsäpaikassamme ja kodalla leikit sujuvat yhteistuumin. Toisiimme tutustumista olemme jatkaneet vielä tälläkin viikolla ja vähitellen kavereitten nimetkin alkavat jäädä mieleen 👫
"Poni-leikkiä" on tällä viikolla lauleskeltu ja leikitty. Opittiin myös, että että eskaritehtäviä saa hyvin tehtyä metsässäkin. Perjantain mykkäelokuvaa muisteltiin ja siitä myös piirrettiin.
Torstaina Sirpan kanssa tehtiin sisällä piitämistehtävä ja oikein keskittyneesti kaikki tehtävän suorittivatkin.
Perjantaina tehtiin tosi pitkä retki. Eskarilta matkaan klo 9 kohti Tölön leikkipuistoa. Sieltä kirpputorille, josta ostimme oman "lukunallen" sieltä klo 12.15 palattiin eskarille ruokailuun. Kaikki jaksoivat kävellä ja käyttäytyminen sekä liikenteessä että kirpparilla oli täydellisen upeaa. Niin ylpeitä saatiin olla sinisten ryhmästä 😍.
Tällä viikolla ollaan jo kyselty mitä toiveita lapsilla on eskarivuodeksi ja niiden pohjalta ryhdytään yhdessä suunnitelemaan tulevia projekteja. Oikeastaan jo vähän aloitettiinkin, mutta siitä kerromme lisää kunhan saamme valmista aikaan 😄.

Päivittäin harjoitellaan kertomista omalla vuorolla ja toisten kuuntelemista sekä keskittymistä - ja mikä tärkeintä nautitaan toistemme seurasta sekä luonnossa liikkumisesta.