Vko 3

Vihreä huone

Aloitimme viikon luistelulla Talsoilan kentän jäällä. Söimme eväät välillä pukukopissa, niin tarkenimme jatkaa luistelua. Ennen ruokailua luettiin vielä kirjaa ja keskusteltiin sen sisällöstä. 

Tiistaina meillä oli heti aamulla valokuvaus. Koska ulkona oli pakkasen lisäksi kova tuuli, äänestimme kuinka moni haluaisi lähteä ulos. Ratkaisu oli sisällejäänti. Teimme sitten matikkatehtäviä pienissä ryhmissä ja leikimme.

Keskiviikkona pääsimme pelaamaan sählyä Kirkassilmäareenalle. Lämmittelimme ensin muutamalla leikillä. Sitten syöttelimme pareittain, harjoittelimme pallon kuljetusta ja laukausta maaliin ja sen jälkeen alkoi kiivas mutta hyvähenkinen peli. Väliajan jälkeen päädyttiin tasatulokseen. Koko kotimatkan pelin tapahtumia käytiin läpi :). 

Teimme pelistä uutisjutunkin:

"Pelaamassa oli Eemeli, Nooa, Akusti, Santtu, Jonas, Mila T., Mila K., Sohvi, Kasper, Väinö, Alissa, Enna, Dorina. 

Ensin treenattiin syöttelyä, pujottelua palloilla ja kengillä ja myös maaliin vetoja. Sitten pelattiin. 

Nooa teki seitsemän maalia. Kasper ja Jonas teki kuus maalia yhdessä. Eemeli teki yhden. Välillä oli juomatauko. Sitten mentiin harjoittelemaan. 

Akusti veti vahingossa niin että Santtu loukkaantui vähän, mutta selvisi takasin pelaan. Eemeli kamppasi Kasperin vaikka oli samalla puolella. Se oli vahinko. Anne meni toiseen maaliin. Heidi oli toisessa maalissa. Eemeli laitto myös mailan Nooan haarojen välistä vahingossa. 

Akusti syötti Nooalle hienon syötön. Santtu oli hyvä maalissa. Kasper teki hienon maalin. Enna plokkas hienosti ja ahdisti vastustajiaja oli hyvä puolustaja. Jonas pelasi hyvin ja oli hyvä puolustaja. Väinö oli hyvä puolustaja. Alissa oli hyvä puolustaja. Sohvi ja Dorina häiritsi hienosti vastustajia. Molemmat Milat torjui hyvin maalissa.

Peli päättyi 7-7 tasapeliin. "


Torstaina Suvi tuli puhumaan meille Fun Friends -tunneasioista. Aiheena oli miten voi tutustua kavereihin ja saada uusia ystäviä. Yhtenä vinkkinä oli tehtävä jossa jokainen sai valita laatikosta jonkun pienen esineen joka kuvasti itseä. Kun muut saavat tietää sinusta jotain, oppivat tuntemaan ja löytyy joku yhteinen mielenkiinnon kohde, voi helpommin alkaa jutella jonkun kanssa ja pyytää leikkimään. Sitten valittiin vielä pari jokaiselle ja he kyselivät asioita toisiltaan jotka kerrottiin sitten kaikille. 

Perjantaina suuntasimme taas Talsoilan kentälle luistelemaan. Ilma oli upea pakkassää. Totesimme pukuhuoneessa kuinka kaikkien luistelutaidottaidot ovat karttuneet huimasti syksystä. Halukkaista otettiin pieni video luistelusta ja laitettiin pedanettiin Minä osaan -osioon.