Vko 20

Aavikon kuulumiset

Viikko aloitettiin koko talon yhteisellä laulelulla. Salissa harjoiteltiin tulevan kevätjuhlan lauluja. Lauleskelun jälkeen matkattiin karhupuistoon yhdessä keltaisten kanssa. Matkalla luonnon heräämisen ihmettelyä ja kasvien nimeämistä😎.
Puistossa lämpimästä säästä huolimatta kaikki jaksoivat touhuta innokkaasti ja lasten kanssa suunniteltiin myös oman ryhmän kevätjuhlajuttuja.

Tiistaina oli jännittävä päivä. Moni aloitti päivänsä koulussa. Oli se odotettu tutustumispäivä ja innokkaita tulevia koululaisia eskariin tulikin. Moni nautti loppupäivästä kotona ja eskarille tulleet saivatkin leikkiä toistensa seurassa.

Keskiviikkona matkalla omalle pihallle nähtiin jäteastian tyhjennysoperaatio. Tästä me innostuimme selvittämään jätteiden kierrätykseen liittyviä asioita. Opittiin, mitä kaikkea energiajätteeseen saa laittaa ja että niitä polttamalla tulee sähköä ja lämpöä. Siis opittiin, että energiajätteeseen saa laittaa muovit, likaiset paperit ja kartongit, puupakkaukset, styrox, paperipyyhkeet sekävaatteet ja muut tekstiilit. Ja jatkettiin vielä tutkimista mitä eri merkintöjä juomapulloistamme löytyy:)

Torstaina oli Friends-juhlien aika. Vihreitten kanssa puistossa mietittiin mitä ollaan Friends-tuokioilla harjoiteltu ja mikä on ollut mukavaa. Mukavaa oli lasten mielestä rentoutusharjoitus ja punaiset ja vihreät ajatukset. Saatiin herkutella mokkapaloilla ja mehulla ja leikittiin yhdessä leikkivarjolla. Lisäksi tutustuttiin toisen ryhmän lapsiin ja harjoiteltiin kertomaan kaverista. Aikaa jäi vielä leikkiinkin joko omalla pihalla tai karhupuistossa oman valinnan mukaan.

Perjantai ja aloitettiin eskaripäivä ulkoillen. Omalla pihalla kakkupuoti ja puiston puolella jalkapalloilua. Sisällä muisteltiin syksyn toiveita ja mietittiin mitkä toiveet on toteutuneet. Vielä on aikaa yrittää toteuttaa joku toive, mutta katsotaan ehditäänkö😄.
Hyvää viikonloppua☀️
02736E2A-E60D-43F1-B614-337A2897BCAC.jpeg9D0BAF91-CCB3-4CB3-A595-22626BB0369B.jpeg